Nathalie Bruckers en Sarah Geebelen van HUISRAAD Advocaten uit Maaseik door UNIZO verkozen tot nationale 'starters van het jaar'

Deze ochtend ging UNIZO-topman Karel Van Eetvelt, samen met zijn provinciale collega Bart Lodewyckx, op bezoek bij Nathalie Bruckers en Sarah Geebelen van HUISRAAD Advocaten uit Maaseik. En hij had goed nieuws bij. Het jonge advocatenduo werd zopas door UNIZO verkozen tot nationale 'starter van het jaar', na spannende provinciale voorverkiezingen. Als beloning ontvingen ze naast de award en bloemen ook een cheque van 1.000 euro. Met de wedstrijd wil UNIZO aandacht vragen voor het economisch belang van sterke en ambitieuze starters. De winnaars vervullen ook een ambassadeursrol waarmee ze andere kandidaat-starters kunnen inspireren.

Advocatuur in huiselijke, persoonlijke sfeer
Toen Nathalie Bruckers en Sarah Geebelen in 2016 hun advocatenkantoor 'HuisRAAD' oprichtten, wilden ze voluit voor een 'iets andere', warme, huiselijke aanpak gaan. Drempelverlagend en persoonlijk. Een aanpak die ook de jury niet ontgaan was bij het kiezen van de 'starter van het jaar'-winnaar.

Hun kantoor is gevestigd in de oude bibliotheek in hartje Maaseik, een pand met karakter, waar de deur open en de koffie klaar staat. "We stellen je gerust en zijn daarbij oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal", vertellen de dames. "Eens we jou hebben leren kennen, weten we welke concrete oplossing het best bij jou past. De juridisch beste uitweg is immers niet steeds de oplossing waar jij je, in jouw concrete situatie, het best bij voelt." Zowel de emotionele als de juridische kant van een verhaal wordt meegenomen in hun aanpak, waarbij een minnelijke schikking de eerste optie is. Al zijn ze zeker niet bang om zich volledig te smijten in de rechtbank wanneer er, om welk reden dan ook, niet tot een akkoord gekomen kan worden. Nathalie en Sara leggen zich vooral toe op familierecht en hebben met hun aanpak de ambitie "de vertrouwde huisadvocaat" te worden.

www.huisraadadvocaten.be
 
Meer weten? Contacteer UNIZO-woordvoerder Filip Horemans
T 02/212.25.77 - M 0478/22.37.51 - E-mail: filip.horemans@unizo.be