Ondernemen iets voor jou? Ontdek het dankzij Ondernemer in Zich(t)

Tijdens het gratis Inspiratiecafé geven we een antwoord op al jouw vragen. Ervaren onderneemsters delen op deze avond hun kennis en expertise. Na een boeiend panelgesprek kan je de onderneemsters persoonlijk ontmoeten tijdens de Meet & Greet. Op 24 april verwelkomen we jou graag in Mechelen. Deelname is gratis maar

inschrijven is verplicht. Dit kan via: www.ondernemerinzicht.be

Wil je ook deelnemen aan het Verkenningstraject? Tijdens 4 avonden ontdek je of het ondernemerschap bij jou past en of je de nodige competenties in huis hebt om van je zaak een succes te maken. Je deelt je ervaringen met andere gelijkgestemde vrouwen en krijgt je in deze groep professionele loopbaancoaching.

Dit hele traject kost slechts 50€.  Inschrijven kan via: www.ondernemerinzicht.be

Als klap op de vuurpijl kan je jaarlijks deelnemen aan het gloednieuwe Ondernemer in Zich Checkpoint. Je krijgt de kans je laatste vragen te stellen aan experten en krijgt verder begeleiding. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om alle andere deelneemsters van vorige jaren en de andere trajecten over heel Vlaanderen te ontmoeten en jouw netwerk uit te breiden.

Ondernemer in Zich(t) komt binnenkort naar Mechelen, als 7e stad in de reeks. Ontdek snel ook de andere locaties en schrijf nu al in!

Ondernemer in Zich(t) is een project van Markant vzw en UNIZO ism Zenitor, Syntra Vlaanderen en ISW Limits, gesteund door het Agentschap Ondernemen. .

Opgelet: dit event wordt u kosteloos aangeboden dankzij de Vlaamse Overheid. Bij laattijdig annuleren (1 week voor het event) of niet komen opdagen, kan u evenwel de reeds gemaakte kosten doorgerekend worden. Deze kunnen oplopen tot 100€.