Publireportage - Grootste aanbod Plug-in Hybridewagens bij BMW

Publireportage

Bij BMW vindt u het grootste aanbod aan Plug-in Hybride wagens op maat van uw wensen en noden. Dit gamma heeft een puur elektrische autonomie tussen 41 km en 87 km (WLTP). De combinatie van een efficiënte benzinemotor en een krachtige elektromotor biedt u het beste van twee werelden. Daarnaast zijn onze Plug-in Hybride modellen “Real” Plug-in Hybrides* en daardoor stuk voor stuk tot 100% aftrekbaar in 2019. Ook in 2020 vindt u bij BMW in elk segment een Plug-in Hybride die minstens 96% fiscaal aftrekbaar is. Dit uitgebreide gamma blijft groeien. Vanaf nu kan u ook de BMW X1, de BMW X3 en de BMW X5 bestellen als Plug-in Hybride.

De BMW X1 Plug-in Hybride voldoet aan de hoogste eisen wat betreft rijdynamiek en efficiëntie. Deze compacte SAV heeft een puur elektrische autonomie tot 50 km (WLTP) en kan uitgerust worden met een trekhaak met sleepvermogen tot 750kg. Bovendien is hij in 2020 nog minstens 96% fiscaal aftrekbaar.

De BMW X3 Plug-in Hybride is een SUV die met intelligente technologieën en dynamische acceleraties een wendbare rijervaring biedt. Emissievrij rijplezier tot 46 km (WLTP) verzekerd. Een trekhaak met sleepvermogen tot maar liefst 2.000kg is mogelijk. Daarnaast is de BMW X3 Plug-in Hybride in 2020 voor minstens 96 % fiscaal aftrekbaar.

De BMW X5 Plug-in Hybride verkent nieuwe horizonten met een puur elektrisch rijbereik tot maar liefst 87km (WLTP). Dit is mogelijk dankzij zijn concept, waarin intelligent energiebeheer een centrale rol speelt. De BMW X5 Plug-in Hybride kan daarnaast voorzien worden van een trekhaak met sleepvermogen tot 2.700kg.

Naast de uitbreiding met deze drie modellen, zijn er ook enkele nieuwigheden in ons bestaand Plug-in Hybride aanbod om u nog meer vrijheid en rijplezier te bieden:

  • Extra rijbereik dankzij een nieuwe generatie batterijen voor al onze Plug-in Hybride wagens.
  • Vanaf nu is het mogelijk om een trekhaak met sleepvermogen tot 750kg te voorzien op de Plug-in Hybride BMW 3 Reeks Berline, BMW 5 Reeks Berline en BMW X1. Ideaal voor bijvoorbeeld een BMW fietsendrager. De BMW X3 Plug-in Hybride is verkrijgbaar met een sleepvermogen tot 2.000kg.

Wat uw wensen of activiteiten ook zijn, er is altijd een milieuvriendelijke BMW die bij u past. Bestel nu de BMW Plug-in Hybride of volledig elektrische BMW die het beste bij u past en blijf genieten van een fiscaal gunstig tarief.

Ontdek ons volledige aanbod Plug-in