Starten met leren in je kmo?

Cevora helpt je op weg met 'de Groeispurt'

Bedrijven die inzetten op leren zijn vaak innovatiever, trekken makkelijker talent aan én hebben gelukkigere werknemers. Maar hoe begin je aan dat leren? Met ‘de Groeispurt’ helpt Cevora, de opleidingspartner van het paritair comité 200, je leren én groeien in 5 stappen. 

De voordelen van een leercultuur in je organisatie zijn niet te onderschatten. Liefst 87% van de leidinggevenden en hr-medewerkers vindt dat opleidingen de prestaties van hun werknemers verbeteren, zo blijkt uit een bevraging van Cevora en iVOX. 

Bovendien verhogen opleidingen de tevredenheid en motivatie bij medewerkers. Leren kan je ook helpen om talent aan te trekken en te behouden: de helft van de bedienden houdt rekening met de opleidingskansen bij de keuze van z’n werkgever, een kwart is zelfs bereid om ervoor van job te veranderen.

Starten met leren, hoe doe je dat?

Het mag duidelijk zijn: kmo’s met een leercultuur hebben een voorsprong én zijn beter voorbereid op de toekomst. Maar tegelijk is het voor zaakvoerders en hr-verantwoordelijken niet altijd duidelijk hoe je nu precies zo’n leercultuur uitbouwt.

Hoe zorg je ervoor dat je leerinitiatieven aansluiten bij de strategie van je bedrijf? Hoe bepaal je welke opleidingen je organiseert? Hoe vergroot je de impact van een opleiding en meet je de resultaten? Het zijn maar enkele vragen die de kop opsteken in kmo’s.

In 5 stappen naar een leercultuur

Met ‘de Groeispurt’ biedt Cevora een antwoord op al die vragen. En dat in 5 eenvoudige stappen. Dit is hoe het werkt:

1.    Schrijf je gratis in voor de Groeispurt.
2.    Je krijgt meteen stap 1 in je mailbox.
3.    Ook de volgende 4 weken krijg je een nieuwe stap per mail. Daarin vind je handige tips en tools om met leren aan de slag te gaan in je bedrijf.
4.    Na 5 weken staat je leercultuur in de startblokken!

Bovendien ontdek je tal van premies en andere voordelen. Zo is je bedrijf klaar om wendbaar de toekomst tegemoet te gaan.

Ook starten met leren in jouw bedrijf? 

Schrijf je gratis in op www.cevora.be/groeispurt en ontvang meteen de eerste stap in je mailbox!