Tegelbedrijf Impermo is KMO Laureaat 2014-2015

ImpermowintTegelbedrijf Impermo uit Sint-Truiden is KMO Laureaat 2014-2015. Het bedrijf kon mooie groeicijfers voorleggen, in een moeilijke sector en ondanks de economische crisis. CHILI Publish uit Erpe-Mere werd Beloftevolle KMO. Met de verkiezing van de KMO Laureaat wil UNIZO het ondernemerschap stimuleren en de essentiële rol van KMO's in de verf zetten.

Het familiebedrijf Impermo onder leiding van Luk, Filip en Silvie Stultjens verkoopt tegels, natuursteen en parket. Het bedrijf uit Sint-Truiden kende de laatste jaren een enorme groei en biedt nu het grootste tegelaanbod van de Benelux. Twee jaar geleden opende Impermo een nieuwe toonzaal in Wetteren en er zitten tal van nieuwe projecten in de pipeline. De ruime, inspirerende toonzalen met kamergrote sfeerboxen en het enthousiaste team zorgen voor een aangename klantenbeleving.
www.impermo.be

CHILI Publish uit Erpe-Mere, gerund door co-owners Bram Verniest, Kevin Goeminne en Joei Paeleman, bouwt software waarmee service providers in de grafische industrie (drukkerijen, agentschappen, reclamebureaus...) platformen kunnen bouwen voor het bewerken van grafische documenten. Het bedrijf verkoopt licenties, zodat klanten cloudoplossingen kunnen aanbieden aan hun klanten. De verkoop gebeurt wereldwijd via een dealerkanaal. Vanuit Vlaanderen kiezen zij resoluut voor de internationale markt omdat daar hun kansen liggen. Met een dergelijk nicheproduct is de binnenlandse markt te beperkt.
www.chili-publish.com

Alle info over de KMO Laureaat-wedstrijd en de provinciale winnaars op www.kmolaureaat.be.