UNIZO: "Blij met heropening kappers en vakantieparken. Belangrijk dat ook andere contactberoepen nu concrete heropstartdatum krijgen"

"De opening van de kappers en vakantieparken brengt hoop en vreugde in onze samenleving voor ondernemers en klanten. Het uitstel voor de andere contactberoepen is heel jammer, maar het is goed dat ze nu een concrete datum op relatief korte termijn krijgen om veilig te heropenen." Dat zegt Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van UNIZO in een eerste reactie op de beslissingen van het Overlegcomité vandaag.

"Bijzonder belangrijk is nu dat we met zijn allen blijven doorzetten en alle veiligheidsmaatregelen zo goed mogelijk blijven naleven opdat ook de andere sectoren op zo kort mogelijke termijn weer aan de slag kunnen", gaat Danny Van Assche van UNIZO verder. "De horeca, de events, de fitnesscentra... we moeten nu maximale inspanningen leveren om ook hen zo snel mogelijk een concrete datum te kunnen geven. Daarnaast vragen we overleg om blijvende onduidelijkheden en probleemgevallen op te lossen."

Meer weten? Contacteer UNIZO-woordvoerder Filip Horemans,
M 0478/22.37.51 - E filip.horemans@unizo.be

Meer over: Corona