UNIZO lanceert de Startersgids, een gps voor alle starters

Met de Startergids - editie 2015 - heb je de ideale gps die helpt de weg te vinden naar een eigen zaak. In de gids vind je stap voor stap hoe je een goed ondernemingsplan moet opstellen, welke ondernemingsvorm en welke financiering bij je onderneming passen. Nuttige tips over starten in hoofd- of bijberoep. Concrete informatie waar je als startende handelaar rekening mee moet houden. Ideaal dus voor alle enthousiaste startende ondernemers en vrije beroepers, die alle aandachtspunten toelicht op een heel concrete, onmiddellijk toepasbare manier. Geen lees-, maar doe-boek.

Met zijn 368 pagina’s is de Startersgids de meest uitgebreide publicatie op de markt voor startende ondernemers. Hij maakt starters wegwijs in hun rechten en plichten op vlak van boekhouding, btw en belastingen. Het boek bevat bovendien een inlogcode waarmee ondernemers onmiddellijk toegang krijgen tot heel wat extra tools en documenten.

Een prima investering voor al wie eraan denkt zelfstandige te worden én voor alle (jonge) ondernemers en vrije beroepen. Onze gids werd gerealiseerd met de knowhow van de Startersservice van UNIZO (www.startersservice.be).

Hebt u nog vragen? Neem contact op onze gratis Ondernemerslijn (0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be). Want goed begonnen is half gewonnen.

Bestel hem nu op www.unizostartersgids.be voor slechts 25 euro (inclusief btw).