UNIZO lanceert ZO in handig app-formaat

Vanaf nu kan u ook het ledenblad van UNIZO, de ZO, en onze Adviesbrief in een handig tabletformaat lezen. Surf naar uw App Store of Play Store en download ons februarinummer!

Voor iPads
Open uw App Store. In de zoekfunctie typt u ‘ZO’. Normaal gezien verschijnt nu de cover van ons ledenblad met in het groot de herkenbare rode letters ‘ZO’. Rechts daarboven klikt u op ‘open’ en ziet u de ZO-cover links op uw scherm. Als u daarop duwt, krijgt u een secce inhoudstafel: een voorsmaakje. Wilt u onze ZO daadwerkelijk lezen? Dan hebt u rechts een aantal rode balkjes. Bent u nog geen lid van UNIZO? Dan klikt u op het bovenste (‘Koop dit nummer: 6,99 euro’), en kan u ons februarinummer via uw iTunes-account kopen. U kan ook een jaarabonnement kopen met uw iTunes-account door op het linkse rode balkje te duwen.

Gratis voor UNIZO-leden
Bent u lid van UNIZO? Dan klikt u onderaan op het rode balkje ‘Reeds lid?’. Toets uw lidnummer en postcode in en kies in welke lay-out u ons ondernemersmagazine wilt lezen. De magazinelay-out geeft ons papieren ledenblad exact weer. Speciaal voor tablets liet UNIZO een volledig nieuwe lay-out ontwerpen: de tablet optimized lay-out (TOL). Met die handige tabletlay-out kan u vanuit ons magazine naar de url’s aanklikken en actie ondernemen.

Voor Android-toestellen
Open de Play Store op uw Android-tablet. Klik het vergrootglas rechts bovenaan in uw scherm aan en geef een zoekterm in. Wie op ‘ZO’ zoekt, moet eerst voorbij alle zombiespelletjes swipen voor u aan ons ledenblad geraakt. Uw zoektocht verloopt efficiënter als u met het trefwoord ‘UNIZO’ zoekt. Normaal gezien krijgt u nu een app met de naam ‘ZO’ te zien. Als u daarop klikt, kan u onze app installeren. Vervolgens kiest u voor openen en ‘dit nummer lezen’ of u duwt op de cover.

Bent u lid van UNIZO? Dan krijgt u toegang tot onze app door uw lidnummer en postcode in te geven. Ook Android-gebruikers kunnen nu kiezen om de tabletlay-out of de magazinelay-out te downloaden. In de magazinelay-out ziet ons ledenblad er net hetzelfde uit als op papier. De tabletlay-out is speciaal voor tablets ontworpen zodat u de internetlinks meteen kan aanklikken. Veel leesplezier!

Andere mobiele toestellen
De app is alleen op iPads en Android-tablets leesbaar en niet op andere mobiele toestellen zoals smartphones of Windows-tablets.

Werkt er iets niet naar behoren? Dan hoort onze Ondernemerslijn dat graag. Bel het gratis nummer 0800 20 750 of mail naar ondernemerslijn@unizo.be.