UNIZO Ondernemershorizon helpt ondernemers die in moeilijkheden dreigen te geraken

UNIZO OndernemersHorizon reikt een helpende hand aan ondernemers die in moeilijkheden dreigen te geraken. Ze zijn dé partner om de problemen samen met de ondernemer aan te pakken. Ze geven praktische tips en adviezen waarmee de ondernemer zelf aan de slag kan. UNIZO OndernemersHorizon biedt ook individuele begeleiding met het team van adviseurs en experts. Het doel is om het bedrijf opnieuw op de juiste koers te krijgen.

UNIZO Ondernemershorizon staat klaar voor u als ondernemer. Via een gratis kennismakingsgesprek geeft een adviseur u al een eerste advies.  Indien nodig verwijzen wij u als ondernemer gericht door naar erkende experts. Zij voeren samen met u een analyse uit en stellen u een mogelijk begeleidingsplan voor. Op basis van deze analyse kan u bepalen welke begeleiding nodig is voor uw onderneming. Heel duidelijk en transparant, met de nodige indicatie van de kostprijs en kans op slagen.

In heel Vlaanderen kunnen collega’s u bezoeken. Neem contact op met de UNIZO Ondernemerslijn op T: 0800 20 750 of stuur een e-mail naar ondernemerslijn@unizo.be. U kan ons ook bereiken via onze contactpagina op https://www.unizo.be/projecten/ondernemershorizon-helpt-ondernemers-moeilijkheden.  Op korte termijn kan dan met een UNIZO adviseur een afspraak ingepland worden.