UNIZO op Kanaal Z: Vooruitziend ondernemen

Als ondernemer ben je zeer nauw betrokken bij je zaak. Daarom kan het wijs zijn om je zaak eens door een externe partij te laten screenen. Het helpt je om alert te ondernemen en vinger aan de pols te houden. De adviseurs van UNIZO Ondernemershorizon bespreken met jou jouw concrete verwachtingen en stellen passende expertise voor.

Wil u ook gezond ondernemen en problemen vermijden? 23 tips voor een gezond bedrijf, een degelijk bestuur, kennis van de markt waarin u zich beweegt, degelijke feiten cijferkennis, een strak debiteurenbeheer, financiële rapporten lezen en evalueren… Het zijn slechts enkele van de vele aandachtspunten die we de revue laten passeren, met de expertise van handelsinformatiebedrijf en UNIZO-partner Graydon:

Klik hier voor de gratis digitale UNIZO Adviespocket 'Vooruitziend ondernemen'.

Bekijk hier alle vorige afleveringen van Z-Ondernemen:

  • 22/06/15 Een balans vinden tussen werk en privé, als zelfstandige ondernemer is dit niet altijd eenvoudig. Op verschillende manieren kan je hier toch een evenwicht in vinden.
  • 15/06/15 Winkelen is de dag van vandaag niet meer hetzelfde als vroeger. Sociale media en e-commerce spelen bijvoorbeeld een steeds grotere rol. Om succesvol te blijven als zelfstandige handelaars moet je hierop inspelen en je vooral laten begeleiden. Dit kan via het programma " commerciële inspiratie ".
  • 08/06/15 Bedrijven die consequent hun werkkaptiaal optimaliseren zijn doorgaans koplopers in winstgevendheid. Via een optimalisatie-analyse kan je nagaan hoeveel ruimte je bedrijf nog heeft voor een optimalisatie.
  • 01/06/15 Soms moet je voor je werk naar het buitenland. Dan wil je natuurlijk bereikbaar blijven en nog steeds toegang hebben tot je werkdocumenten. Via roaming en de Cloud kan dit ook in Europa en daarbuiten.
Meer over: Onderneming in moeilijkheden, Faillissement, Loopbaanadvies