UNIZO organiseert corona-webinars en -chatsessies op maat van freelancers, nu vrijdag op Freelance Friday

Freelance Friday, nu vrijdag 3 april, moest andermaal een hoogdag worden voor al wie als freelancer onderneemt. Maar reden tot feesten is er dit jaar niet. Freelancers behoren tot een heel zwaar getroffen groep in deze coronacrisis. Heel velen van hen verloren bijna van de ene dag op de andere hun opdrachten en inkomen. Het mag dan ook niet verbazen dat  het Freelance Friday-aanbod van UNIZO dit keer geheel in het teken staat van de coronacrisis. "We proberen de nood aan informatie te lenigen en wijzen freelancers de weg naar de ondersteuningsmaatregelen waarvoor ze in aanmerking komen", verduidelijkt Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van UNIZO.

Naast live chatsessies met experten, organiseert UNIZO nu vrijdag 4 webinars, in samenwerking met o.m. dienstengroep Liantis, specifiek gericht tot freelancers. Dit zijn de onderwerpen:

  • Welke steunmaatregelen zijn er voor freelancers in coronatijden?
  • Hoe als freelancer creatief omgaan met de annulatie van opdrachten?
  • Wat als u zelf ziek of werkonbekwaam wordt?
  • Hoe kan u zich als freelancer beter verzekeren?

Meer info en inschrijvingen op www.freelancefriday.be.

Ondernemers met vragen naar aanleiding van de coronacrisis vinden heel wat informatie op de UNIZO-infopagina www.unizo.be/corona. Ze kunnen ook de klok rond terecht bij de UNIZO Coronalijn, op het nummer 0800 20 750, via mail ondernemerslijn@unizo.be en via chat (enkel tijdens kantooruren) op www.unizo.be.

Bekijk ook het UNIZO Coronajournaal op www.unizo.be/unizojournaal.
 
Meer weten: Contacteer UNIZO-woordvoerder Filip Horemans
M 0478/22.37.51 - E filip.horemans@unizo.be

Meer over: Corona