“Vlotte samenwerking zorgt voor bruisende gemeente”

UNIZO Puurs - Sint-Amands heeft de voorbije decennia al een lange weg afgelegd. De lokale werking werd in 1952 in het leven geroepen. Vandaag kan voorzitter Wim Cools rekenen op een sterke bestuursploeg van 14 dynamische bestuursleden.

Jaarlijks staat UNIZO Puurs - Sint-Amands in voor de organisatie van een zestal activiteiten, zoals de nieuwjaarsreceptie, informatieve actuasessies (bv. GDPR), de Zomer BBQ, het Weekend van de Klant, De Dag van de Ondernemer en de Eindejaarsuitkering. Daarnaast ondersteunt UNIZO Puurs - Sint-Amands ook de lokale handelaars bij hun activiteiten.

Maar ook voor de ondernemersbelangen heeft UNIZO Puurs - Sint-Amands aandacht. De samenwerking met het lokaal bestuur verloopt dan ook al jaar en dag op rolletjes. En dat zorgt voor een bruisende gemeente waarin de zelfstandige ondernemers zich helemaal thuis voelen.

Verder draagt UNIZO Puurs - Sint-Amands bij aan het promoten van de winkelbeleving in de regio. Zo ligt de ondernemersvereniging aan de basis van de uitstralingsbijdrage, een gemeentelijke taks opgelegd aan elke handelaar binnen het kernwinkelgebied dat door de gemeente verdubbeld wordt en waarmee allerlei acties op touw worden gezet. Andere verdiensten van UNIZO Puurs - Sint-Amands zijn de volledige creatie van een nieuw dorpshart met een twintigtal nieuwe winkels en de samenwerking met andere deelgemeenten van Puurs en de nieuwe fusiegemeente Sint-Amands.

Tot slot treedt UNIZO Puurs - Sint-Amands op als facilitator voor haar leden. Zij worden begeleid binnen de grote UNIZO organisatie en worden in contact gebracht met de juiste personen en dienstverleners.

www.unizo.be/puurs
www.facebook.com/unizopuurs