Wat heeft UNIZO voor u in petto tijdens de Week van de Bedrijfsoverdracht? (23 - 27 oktober 2017)

54.000 Vlaamse kmo’s hebben een zaakvoerder van 55 jaar of ouder, samen hebben zij 297.000 werknemers en maken zij 1.357.000.000 euro winst. 35% van deze kmo’s voorziet een verkoop aan een externe overnemer en 71,8% van de bedrijven die een externe verkoop overwegen, vindt moeilijk een geschikte koper. Redenen genoeg om de week van de bedrijfsoverdracht te organiseren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië! U bent er toch ook bij? 

Kom naar het Startevent van de Week van de Bedrijfsoverdracht op maandag 23 oktober!

Ontdek er het aanbod van UNIZO en haar partner Integraal voor kandidaat-overnemers en -overlaters. U kan er terecht voor zowel eerstelijnsadvies als een intensieve begeleiding op maat. We helpen u goed voorbereid te starten door overname met een haalbaar businessplan en geven u inzicht in de verschillende financieringsmogelijkheden. Overlaters kunnen bij ons terecht voor praktische infosessies, seminaries, KMO adviesmarkten en gericht advies om zichzelf en hun onderneming klaar te maken voor de overdracht. Graag wijzen we u op opportuniteiten en valkuilen en maken u wegwijs in het aanbod van gespecialiseerde dienstverleners. Interesse? Schrijf u dan hier in!

Maar ook bij UNIZO kan u terecht!

  • Zo zijn we permanent online beschikbaar voor u op het platform Overnamemarkt, 500 over te nemen bedrijven en bedrijfsvastgoed.  
  • Wil u de waarde van uw bedrijf bepalen? Gebruik dan de UNIZO-waarderingstool!
    Om de prijsonderhandelingen op een objectievere manier te laten verlopen heeft UNIZO samen met de Antwerp Management School een gratis online waarderingstool gelanceerd. Op basis van de jaarrekeningen en een 15-tal gerichte vragen wordt een online simulatie gemaakt van de waarde van uw vennootschap.
  • Volg de workshop 'In 12 stappen succesvol een zaak kopen of verkopen' bij de UNIZO Ondernemersacademie.
  • Bent u nog niet zeker of u uw bedrijf wel wil overlaten? Dan stellen we graag Road to Growth voor, ons nieuwe coachingstraject, dat inzicht geeft in de sterke en minder sterke punten van uw onderneming. Samen graven we dieper en geven we u nieuwe strategische inzichten en adviezen mee om een eventuele overdracht succesvol te realiseren. Denkt u ook stilaan na over het einde van uw  carrière als ondernemer en hoe u dat best aanpakt, dan vindt u alle antwoorden vast en zeker bij het aanbod van Ondernemen50plus.

Meer informatie over overnemen en overlaten, ontdekt u hier!  

Meer over: Overlaten, Overlaten-overnemen, Een onderneming overlaten, Een onderneming overnemen