Win de ADMB Awards!

Op 11 oktober 2018 reiken Groep ADMB en zijn externe preventiedienst Provikmo voor de achttiende keer de ADMB Awards uit in het Concertgebouw van Brugge. Daarmee zetten ze ondernemingen, organisaties en studenten in de bloemetjes die uitblinken op het vlak van HR en welzijn & preventie.

Wie kan deelnemen?

  • Ondernemers, bedrijven of organisaties die zich onderscheiden met hun personeelsaanpak of preventiebeleid. Van een unieke opleiding voor nieuwe medewerkers tot een opvallende sensibiliseringscampagne: de mogelijkheden zijn onbeperkt. Bovendien is het van geen belang of het om een eenmanszaak of uit de kluiten gewassen KMO gaat: hun innoverende kijk is wat telt.
  • Studenten die een innoverend eindwerk schreven over een HR- of preventiethema. De studierichting is van geen belang: psychologen in spe, preventieadviseurs van de toekomst of economen met een voorliefde voor mensenzaken: allemaal maken ze kans op mooie prijzen.

Wat valt er te winnen?

  • Vier unieke awards, de erkenning door deskundigen en academici, en de eer om een jaar lang uit te pakken met de titel 'Winnaar ADMB Awards 2018'.
  • Voor studenten: de ondersteuning van hun droom of project ter waarde van € 1.250.
  • Voor professionals: een Groep ADMB-dienstenpakket op maat.

Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.admb-awards.be.