Wordt de Dag van de Ambachten 2014 ook úw Dag? Schrijf u nu in!

dagvandeambachtenhomekleinRunt u een ambachtelijk bedrijf en wil u de passie voor uw vak tonen aan het grote publiek? Dan is de inmiddels 8ste editie van de Dag van de Ambachten, op zondag 23 maart 2014, beslist iets voor u. Schrijf u nu gratis in als deelnemer en zet de deuren van uw atelier wijd open. De Dag van de Ambachten is een initatief van KMO-minister Laruelle, in samenwerking met onder meer UNIZO.

Een ideale kans om een nieuw publiek aan te trekken

In uw atelier kan u het publiek verrassen met uw bijzondere technieken, producten of gereedschap. Uit een onderzoek van de vorige edities blijkt dat bezoekers zeer geïnteresseerd zijn in een speciale animatie, een geleid bezoek of een demonstratie. Een handje toesteken vinden de bezoekers ook zeker de moeite waard. Wie weet werkt u dan mee aan het creëren van 'nieuwe roepingen'.

Een straffe mediacampagne ondersteunt uw Dag

De Federale Overheidsdienst Economie ondersteunt dit evenement met een nationale mediacampagne: lokale televisie, De Standaard, L’Avenir, Vlan, De Zondag, 7Dimanche en Brussel Deze Week.

Bovendien krijg u enkele weken voordien ook een gratis promotiekit met affiches, wegwijzers, folders en een spandoek, af te halen in uw UNIZO-regiokantoor. Uw zaak wordt tevens vermeld op de website www.dagvandeambachten.be, (met ruim 90.000 bezoekers vorig jaar), en daarnaast ook in het officiële programma van de Dag van de Ambachten (in alle edities van De Standaard).

Interesse? Grijp dan deze kans en schrijf u hier in als deelnemer aan de Dag van de Ambachten.

Dragers van het UNIZO HIB-label (www.handmadeinbelgium.be) worden in het bijzonder aangemoedigd om deel te nemen.