Zo bereid je je voor op de brexit!

Ondanks de verwoede inspanningen van premier Theresa May - die wekenlang zocht naar een meerderheid voor haar terugtrekkingsakkoord - werd in het Britse Parlement geen meerderheid gevonden.

En dat terwijl zo'n akkoord over de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de EU, waarin onder meer de rechten van de burgers, de status van de Noord-Ierse grens en de nog te betalen rekening van de Britten aan de EU wordt geregeld, essentieel is om een harde Brexit te vermijden. Wordt er vóór 29 maart 2019 géén terugtrekkingsakkoord gevonden, dan wordt die harde brexit werkelijkheid.

Of we nu afstevenen op een 'harde' brexit of een 'zachte' met een overgangsperiode, één ding staat als een paal boven water: ondernemers moeten zich voorbereiden. UNIZO zet mee de schouders onder het brexit Actieplan van de Vlaamse regering om de weerbaarheid van Vlaamse ondernemingen tegen de gevolgen van brexit te verhogen. Daarom wordt in februari in elke Vlaamse provincie een gratis brexit-seminarie georganiseerd, telkens met een up-to-date programma.

Wil jij voorbereid zijn?

Schrijf je hier in op een van onze sessies!