Zo haal je betere resultaten als je internationaal zaken doet

Wil jij als ondernemer je eerste stappen zetten om met buitenlandse klanten en/of leveranciers te werken?  Of heb je al wat  internationale wateren hebben doorzwommen en heb je verdere ambities? Dan is er goed nieuws. Flanders Investment & Trade wil daarin haar ondersteuning versterken.  Vorige week ondertekende de CEO van FIT, Claire Tillekaerts, onder het oog van Minister-President Jan Jambon nog een partnerovereenkomst met UNIZO en 20 andere structurele partners.

Een nieuw partnerschap zal zich vormen vanaf 1 januari 2022. Het zal bruggen bouwen tussen verschillende partners om zo heel wat sectoren te betrekken die jou als ondernemer ondersteunen. Het partnerschap loopt tot eind 2026. Zo wil FIT samen met UNIZO Vlaanderen op korte termijn nog straffer maken op de internationale innovatiemarkt.

In de komende 5 jaar geven we je zo als ondernemer een duw in de rug om zo te scoren in de internationale innovatieve wereld. Dat gebeurt in ondersteuning van sectorfederaties, ondernemersorganisaties, (speerpunt)clusters en de bilaterale Kamers van Koophandel.

Zo fungeert UNIZO als tussenpersoon voor alle ondernemers die de stap willen zetten en verdienen. Als meerwaarde is de structurele samenwerking met FIT van hoog belang voor het netwerk van UNIZO. Met een uitbreiding in kennis en expertise kunnen wij jullie nog beter ondersteunen en vertegenwoordigen. Tevens zorgt dit initiatief voor een mogelijkheid tot meer jobcreatie en welvaart in Vlaanderen.

Heb je vragen, zoek je eerstelijns advies en inspiratie, of wil je jouw internationaal netwerk uitbouwen? Dan helpt UNIZO je verder. Met onze begeleiding zetten we je op weg naar internationaal zaken doen of internationaal doorbreken.

Ik wil succesvol internationaal ondernemen

Meer over: Internationaal