UNIZO KMO

Je kmo-lidmaatschap biedt toegang tot een ruim aanbod. En dat via activiteiten, online communicatie of via publicaties. Met interessante kortingen en soms ook exclusieve toegang tot informatieve activiteiten. 

Hulp nodig?

Je kan ons bereiken op 02 21 22 679. Een UNIZO-loket enkel en alleen voor onze kmo-leden.

Of je mailt naar kmo@unizo.be

Meer info

Lid worden van UNIZO KMO Netwerk

 • Je krijgt een persoonlijk aanspreekpunt voor al jouw vragen. De UNIZO kmo-account volgt je dossier op en verwijst jou door naar de juiste UNIZO-expert.
 • Je wordt lid van het belangrijkste kmo-netwerk in jouw regio en ontmoet collega-kmo-ondernemers op talrijke kmo-activiteiten. Bovendien ben je als UNIZO kmo-lid welkom op alle kmo-activiteiten in Vlaanderen en Brussel.
 • Als UNIZO kmo-lid krijg je aantrekkelijke kortingen en exclusieve toegang tot een aantal activiteiten. Voor de opleidingen van de Ondernemersacademie lopen de kortingen zelfs op tot € 300! 
 • Voor de KMO Adviesraad gaat het om een korting van maar liefst € 400 per jaar.

Ontdek alle voordelen

Advies op maat

Buikgevoel is niet altijd een goede basis om belangrijke beslissingen te nemen. Daarom ontwikkelden we begeleidingen op maat. 

Netwerken

Netwerking is essentieel voor succes in zaken. Daarom organiseert UNIZO KMO NETWERK overal in Vlaanderen en Brussel talrijke kwalitatieve netwerkevents. Inspelend op nieuwe technologieën die efficiënt netwerken mogelijk maken

Informeren

Als kmo-lid krijg je de kans om samen met collega-ondernemers deel te nemen aan tal van opleidingen en andere activiteiten. Maar je ontvangt ook een kmo-nieuwsbrief met heel wat interessant nieuws,  we publiceren regelmatig boeken en brochures en je kan terecht bij de KMO-lijn voor al je vragen en informatie.

Wim De Vilder UNIZO KMO Netwerk

Belangenbehartiging

UNIZO KMO Netwerk neemt het op voor de belangen van de KMO. Via de regionale of nationale KMO-stuurgroep komen de dossiers tot bij de nationale adviseurs van de UNIZO-studiedienst, die je rechten en belangen verdedigen bij de bevoegde instanties.

 

Internationaal ondernemen 

UNIZO Internationaal ondersteunt en bevordert de internationalisering van ondernemers. Dit beperkt zich niet louter tot export maar bestrijkt ook domeinen zoals import, buitenlandse investeringen, grensarbeid en de detachering van werknemers naar het buitenland. We hebben ook veel aandacht voor digitalisering en innovatie. UNIZO Internationaal organiseert bovendien netwerkactiviteiten waarin internationale ondernemers contacten en ervaringen kunnen uitwisselen. De doelgroep van UNIZO Internationaal zijn internationaal actieve ondernemers, ongeacht of het nu gaat om starters, eenmanszaken of kmo’s. In het rijk van UNIZO Internationaal gaat de zon nooit onder. Wij ondersteunen ondernemers op zowel nabije als verre markten, in Europa zowel als ver erbuiten.

Meer info?

Geplande activiteiten

 • 20 okt 2021

  Webinar: Onweerstaanbaar by design door Jürgen Tanghe

  / Online activiteit / kmo
  Hoe kan je een succesvolle toekomst voor je onderneming bouwen in een wereld waarin de strijd om de gunst van de klant heviger is dan ooit?
 • 21 okt 2021

  Inspiration Seminar Offertetraining Online

  / Cursus / kmo
  Offertes schrijven die orders worden!
 • 26 okt 2021

  Workshop: Een succesvolle bedrijfsoverdracht en toekomstplanning: vastgoed, pensioen, successie en waardebepaling

  Edegem (Antwerpen) / Cursus / kmo
  Maak van je toekomst een positief verhaal met een grondige opleiding over 4 sleutelelementen van jouw onderneming!
 • 26 okt 2021

  Ondernemersforum: Een personeelsbeleid klaar voor de toekomst.

  Herentals / Cursus / kmo
  Personeel vinden, thuiswerk organiseren, het nieuwe werken en ziekteverzuim aanpakken in een kmo? Vier Liantis delen hun beproefde succesformules voor kmo bedrijven.
 • 28 okt 2021

  Workshop Financieel Management voor de kmo-ondernemer

  Edegem (Antwerpen) / Cursus / kmo
  Door betere financiële kennis en inzicht succesvol zijn. Deze Workshop is een must voor elke zaakvoerder die een grondig inzicht wil hebben in de financiële gezondheid van zijn onderneming en eindelijk eens wil kunnen meepraten met de boekhouder...
 • 28 okt 2021

  Expand Digital 2021

  Bornem / Netwerkactiviteit / kmoUNIZO Internationaal
  E-commerce biedt voor kmo’s veel mogelijkheden tot internationale expansie.
 • 08 nov 2021

  Workshop Projectmanagement

  Edegem (Antwerpen) / Cursus / kmo
  NIEUW - Degelijk projectmanagement is essentieel in het efficiënt en succesvol implementeren van grote veranderingen binnen je bedrijf. De docent neemt je met veel enthousiasme mee door alle belangrijke projectmanagement processen en kennisgebieden.
 • 09 nov 2021

  Masterclass Sales Cyclus 3.0

  Edegem (Antwerpen) / Cursus / kmo
  In deze intensieve salesopleiding leidt toptrainer Yves Roelens je naar hogere verkoopprestaties. Je versterkt je parate verkoopvaardigheden en realiseert tijdens de training al tastbaar rendement.
 • 09 nov 2021

  Workshop Change Management

  Edegem (Antwerpen) / Cursus / kmo
  !! NIEUW !! -Change management meets people management: krijg jouw medewerkers mee in verandering