27 nov 2019
Haasrode / Cursus

Ondernemersforum | Onderneem met evenveel winst als passie

Krijg grip op je cijfers, spot groeipotentieel en groei met je zaak

Mis je kennis om je financiën correct te interpreteren? Droom je van groei voor je bedrijf? Dit ondernemersforum geeft je concrete handvaten voor je cijfers, hun betekenis en hun potentieel. Na afloop kan je als ondernemer budgetten beheren, resultaten interpreteren en winst boeken. 

[ DOOR WIE ] Businesscoach Ilse Dieltjens deelt haar expertise met jou gedurende 4 praktische sessies. Gaat er een belletje rinkelen bij het lezen van haar naam? Net toevallig want ze haalde meermaals de pers. Enkele jaren geleden leidde ze een succesvol groeitraject met sociale media en blogs voor haar schrijnwerkerij. Als ervaringsdeskundige begeleidt ze vandaag ondernemers en kmo's in Vlaams-Brabant. Haar authentieke aanpak en ruime vakkennis zorgen gegarandeerd voor een boost van je onderneming. 

[ VOOR WIE ] Ben je een starter of zaakvoerder van een gevestigde kmo? Allebei aan het juiste adres bij het ondernemersforum van Ilse. Je leert stapsgewijs hoe je je zaak op een gezonde manier doet groeien en bloeien.

[ PROGRAMMA ]

19u00 Kennismaking tijdens een walkingdinner

20u00 Interactieve workshop ‘Klantbeleving met pit en resultaat’

22u30 Nabespreking met een drankje

Sessies

Sessie 1: De basis voor gezonde financiën

Stijgt je omzet, maar volgen je kosten ook? Heb je beperkt zicht op je bedrijfscijfers? Je krijgt in deze eerste sessie een introductie tot de methode Profit First en haar werking. Ook maak je kennis met heldere en haalbare quick wins om winst te boeken.

27/11/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 2: Jezelf en je droomklant in kaart met een toekomstig marketing-actieplan

In de tweede sessie staat jouw zaak in het middelpunt van de belangstelling. Wie ben je als ondernemer? Wat is je persoonlijke passie? Welke doelen wil je met je bedrijf bereiken? En welke klant past in dat plaatje? We werken een fiche uit, met verlangens en pijnpunten, die je klant weergeeft. Matcht deze informatie met je klant? En welke kanalen zet je in om deze boodschappen te verspreiden? Klopt jouw verhalen? Dé basis voor je verdere marketing en actieplan voor maar liefst één jaar.

04/12/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 3: Je bedrijf transformeren dankzij Profit First

Starter, eenmanszaak of vennootschap? Profit First komt in iedere onderneming van pas. Sessie drie vertelt je hoe je deze renderende formule implementeert. Niet met ingewikkelde theorieën, wel met praktische tips. Resultaat? Heldere cijfers, cashmanagement dat werkt en meer winst binnen handbereik.

11/12/2019 - 19:00 - 23:00
Sessie 4: Realiteitscheck op maat van je bedrijf, een winstgevend plan

Je klantenfiche met inzichten is het ideale vertrekpunt voor je eigen marketingplan. Klopt dit met je financiële inzicht? Hoeveel marketing-acties staan tegenover de berekende omzet? We stellen samen een realistisch plaatje op voor de totaalaanpak van je business voor maar liefst één jaar. Tijdens de slotsessie kijken we kritisch naar de tijd waarover je beschikt. Je keert huiswaarts met een realistisch plan op maat. Klaar om aan de slag te gaan!

18/12/2019 - 19:00 - 23:00

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (ondernemersforum@unizo.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersforum, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel) te worden bezorgd. Een UNIZO OndernemersForum komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
1 x Niet-leden: 460,00 € Excl. btw
Totaal: 556,60 EUR incl. btw