23 apr 2019
Waregem / Netwerkactiviteit / KMO

GEANNULEERD: Succesvol ondernemen, dat is topsport!

Een team samen stellen, hen trainen, doelen voorop stellen en er alles aan doen om samen met het team die doelen te behalen. Klinkt herkenbaar? Naast een ondernemer, ben je eigenlijk ook een coach. Want sparring, coaching en training zijn onontbeerlijk voor een ondernemer, net als topsporters.

Jouw team moet complementair samengesteld zijn en jij als coach moet het team beter maken. Wie zijn de leden van jouw team precies? Hoe functioneren zij als individu? De kunst bestaat erin om elk individu goed aan te voelen en hen de nodige ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen binnen een team.

Enkel en alleen met een goed draaiend team kan jij je focussen op wat écht belangrijk is: jouw meerwaarde als ondernemer.

Op 23 april deelt Francky Dury, coach van eersteklasser Zulte-Waregem zijn visie en aanpak tijdens een inspirerende lunch met een selecte groep ondernemers. Een verhaal van passie, volharding, discipline en een eindeloos vertrowen in zijn team.

Praktisch:
Dinsdag 23 april vanaf 11u30 in het Regenboogstadion (Zuiderlaan 17, 8790 Waregem). Tijdens een heerlijke lunch luister je samen met een 30-tal andere KMO-ondernemers naar het inspirerende verhaal van Francky Dury. Na de lunch is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen achter de schermen bij Zulte-Waregem.
 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 60,00 € Excl. btw
Totaal: 72,60 EUR incl. btw