22 apr 2021
Gent / Cursus / Alle info voor het starten van jouw eigen zaakKMO

Inspiration Seminar Sales Bootcamp

Zaakvoerder, CEO, consultant, accountmanager, leverancier, partner... niemand is verkoper, maar iedereen verkoopt. De één heeft klanten binnen de eigen organisatie, de ander erbuiten. Of je nu in producten of diensten doet, in de profit of non-profit werkt, elke businessrelatie is een commerciële relatie. Dus je kan je maar beter thuis voelen in de verkoop! Het eerste wat je tijdens dit inspirerende seminar leert, is jezelf verkopen aan jezelf. Zelfvertrouwen opbouwen, de energie en de drive in jezelf ontdekken waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had. Vervolgens ontdek je de fijne knepen van het vak om direct rendabeler te verkopen. Verkocht?

Voor wie?

Deze training is ideaal voor ondernemers, start-ups, verkoopleiders, junior en seniorverkopers. Deze Bootcamp is dus nuttig voor iedereen die moet presteren in de verkoop.

De docent

Yves Roelens versterkt ondernemers, verkoopleiders en accountmanagers in de verkoop. Hij helpt hen vlotter klanten maken en rendabel(er) verkopen. Zo kun-nen ze sneller groeien in hun business met een grotere voldoening. Kenmerkend aan de opleidingen van Roelens is het leren om direct beter te presteren – een aanpak die deelnemers effectief beweegt van 'weten' naar succesvol 'doen'. De verkoopseminars van Yves Roelens worden druk bezocht in Vlaanderen. Vorig jaar namen meer dan 3.000 enthousiaste zakenmensen deel aan zijn sales events. Neem zelf de proef op de som en beleef een actiegerichte trainingscyclus waaruit je blijvend rendement haalt!Yves Roelens oefent ondernemers, salesmanagers en verkopers in de verkoopkunst. Zijn verkoopseminaries worden drukbezocht. Meer dan 3.000 zakenmensen namen het voorbije jaar deel aan zijn sales events.

Tip: Smaakt deze Bootcamp naar meer? Ga dan voor de totale onderdompeling in de essentiële principes van jouw verkoopsucces en boek de Masterclass Sales Cyclus 3.0.

Programma

Yves Roelens versterkt ondernemers, verkoopleiders en accountmanagers in de verkoop. Hij helpt hen vlotter klanten maken en rendabel(er) verkopen. Zo kun-nen ze sneller groeien in hun business met een grotere voldoening. Kenmerkend aan de opleidingen van Roelens is het leren om direct beter te presteren – een aanpak die deelnemers effectief beweegt van 'weten' naar succesvol 'doen'. De verkoopseminars van Yves Roelens worden druk bezocht in Vlaanderen. Vorig jaar namen meer dan 3.000 enthousiaste zakenmensen deel aan zijn sales events. Neem zelf de proef op de som en beleef een actiegerichte trainingscyclus waaruit je blijvend rendement haalt!Programma

  • 9u30: Welkom met koffie
  • 10u00: Start sessie
  • 12u00: Broodjeslunch
  • 13u00: Start sessie
  • 16u00+/-: Koffiebreak
  • 19u00: Einde sessie