01 okt 2018
Gent / Netwerkactiviteit

Ondernemersavond rond Plannen voor Plaats

Graag nodigt UNIZO Gent de ondernemers van Gent en omstreken uit op de filmvoorstelling “Plannen voor Plaats” van Nic Balthazar in de KASK cinema.

Welke rol speelt ruimtelijke ordening in het Gent – en alle Vlaamse steden - van morgen? Door de verkavelingswoede en de oprukkende lintbebouwing worden groen en open ruimte alsmaar schaarser, we rijden ons vast in de file en er zijn problemen met de waterhuishouding. Aan de hand van inspirerende voorbeelden en van gesprekken met deskundigen en vernieuwers laat de film zien hoe het beter kan. Door de juiste inzet van architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp kan een nieuw ruimtelijk model worden ontwikkeld dat winsten oplevert voor iedereen. Waarom is dit ook cruciaal voor ondernemers? Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck bekijkt uitdagingen rond ruimtelijke ordening als nieuwe opportuniteiten en wilt op deze manier Vlaanderen klaar stomen voor de toekomst.
Hierover maakte Nic Balthazar een boeiende documentaire over (45') die iedere ondernemer moet gezien hebben!

UNIZO Gent wilt op 1 oktober de ondernemers hierrond inspireren via deze prikkelende film en samen dit gezellig nabespreken nadien.

We hopen dan ook dat jij, als geëngageerde ondernemer die het economische klimaat mee bepaalt en vorm geeft, hierop niet zal ontbreken en kijken ook uit naar jouw mening.

Tot dan!

 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 50,00 Excl. btw
Totaal: 60,50 EUR incl. btw