Waarschuwingsbericht

Er zijn voorlopig geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit. U kan zich hier registreren op de wachtlijst. Indien er iemand afzegt brengen wij u op de hoogte.
22 okt 2018
/ Cursus

OndernemersForum: Retail inspiratietrip Londen

Wij inspireren je tijdens een dagtrip naar Londen, maandag 22 oktober, en helpen je achteraf via 2 avondsessies deze ideeën concreet te vertalen naar je eigen zaak. 

Voor wie?
Retailzaken die hun winkel-en klantenbeleving willen verhogen.

Retail expert: Steven Saenen

Sessies

Inspiratietrip naar Londen

We starten dit traject met een dagtrip naar Londen. Deze wereldstad is continu in ontwikkeling en daardoor dé bakermat van nieuwe winkeltrends. Deze trip, onder leiding van retailexpert Steven Saenen, brengt u langs een aantal grotere winkels zoals Hamley’s maar ook langs kleine lokale ondernemers zoals Cadenhead’s; de kleinste whiskyverdeler van de stad, Aida; een nieuwe winkel met een mix van shopping en ontspanning, Shinola, The Food Hall in Orchard Street ,… die ons meenemen in hun verhaal. Daarnaast brengen we ook een bezoek aan Boxpark, ‘s wereld eerste ‘pop-up’ winkelcentrum.

Programma:
We verzamelen één uur voor vertrek in Lille Europe om vervolgens de trein van 8h35 naar Londen te nemen. Er wordt een klein ontbijt op de trein voorzien. Rond 9h00 lokale tijd komen we aan in Londen waar Steven Saenen ons de volledige dag meeneemt en inspiratie laat opdoen in en langs winkels die vooruitstrevend zijn qua beleving. Hier en daar krijgen we een blik achter de schermen en horen we het ondernemersverhaal. Na de lunchpauze zetten we onze trip verder om dan omstreeks 19h30 lokale tijd de trein terug te nemen naar Lille Europe.

22/10/2018 - 08:00 - 23:00
Opvolgsessie 1: HotSpots

Hoe breng ik meer beleving in mijn winkel, zonder grote investeringen te maken? Elke winkelruimte heeft zijn HotSpots, de klant ziet ze onbewust maar het is aan ons om ze bewust te gebruiken. Zo maken we onze winkel aantrekkelijker, en stimuleren we de verkoop.

Programma
19u30    Ontvangst met broodjes
20u00    Sessie lerend netwerk
22u00    Netwerkdrink

12/11/2018 - 19:30 - 23:00
Opvolgsessie 2: Storytelling

Wees trots op je winkel, op jezelf en op je product. En durf dit ook te communiceren. In deze sessie herbekijken we de relatie met onze klanten en hoe we onze 'story' het best tot bij hen brengen.

Programma
19u30    Ontvangst met broodjes
20u00    Sessie lerend netwerk
22u00    Netwerkdrink

19/11/2018 - 19:30 - 23:00

Ja, ik schrijf me in op de wachtlijst!

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid