Waarschuwingsbericht

Onze verontschuldigingen, deze activiteit is helaas volzet.
26 sep 2019
Sint-Gillis-Waas / Netwerkactiviteit

*VOLZET* Netwerkevent @ Brouwerij The Musketeers

UNIZO Sint-Gillis-Waas en UNIZO Stekene, i.s.m. KBC Bank & Verzekeringen, Unie Handelaarszone 50 en Ondernemend De Klinge, nodigen je uit op donderdag 26 september uit voor een gratis netwerkevent in combinatie met een boeiende uiteenzetting over Cybercriminaliteit. Cybercriminaliteit raakt ons elke dag meer en meer.

Fraudeurs gaan steeds creatiever en agressiever te werk in het aanvallen van ondernemers. Zowel KMO’s als eenmanszaken worden steeds vaker slachtoffer van aanvallen als phishing, ransomware, factuurfraude enz…

Bert Bleukx legt u in klare taal uit hoe de hackers vandaag de dag ondernemers aanvallen. Als hoofd van het Anti-Cybercrime Team binnen KBC Bank & Verzekeringen heeft hij de technieken zien evolueren en doorspekt hij de presentatie met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Benieuwd hoe hackers werkelijk ELKE onderneming binnengeraken? Ben je zelf geen techneut maar wel nieuwsgierig hoe deze hackers denken en redeneren? Dan is deze toelichting iets voor jou! Zonder één woord technisch jargon krijg je inzicht hoe cybercriminelen te werk gaan en krijg je concrete tips wat te doen om jouw onderneming daar tegen te beveiligen. Als locatie voor deze avond zijn wij verheugd u te mogen ontvangen in de nieuwe bedrijfsgebouwen van Brouwerij The Musketeers. Na de uiteenzetting verzorgen onze gastheren een rondleiding doorheen hun nieuwe brouwerij.

Programma:
19u00: Ontvangst met een drankje
19u30: Verwelkoming en start uiteenzetting
20u45: Start rondleiding en afsluitende receptie

Snel inschrijven is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt.

In samenwerking met: