Gent gaststad tijdens Weekend van de Klant

Gent wordt dé gaststad van de volgende editie van het Weekend van de Klant, op 6 en 7 oktober 2018. Het event van UNIZO en Comeos zal samen met PUUR Gent en de Gentse handelaars het unieke shopklimaat van Gent in de verf zetten. Radiozender MNM zal twee dagen lang vanuit Gent uitzenden en de shoppers entertainen met muziek. Het Weekend van de Klant zal overal in Gent voelbaar zijn. Verspreid over de stad zullen kleine evenementen en optredens plaatsvinden, in en door Gentse winkels en horeca. Radiozender MNM zal het hele weekend radio maken vanuit The Post op de Korenmarkt. Bezoekers zullen op allerlei manieren in de watten gelegd worden.

Jos Vermeiren, directeur UNIZO Oost-Vlaanderen: "Gent heeft een turbulent jaar achter de rug. Vanuit UNIZO willen we ons engageren om het imago van de stad een flinke boost te geven. Het Weekend van de Klant moet één groot feest worden. Voor de Gentse handelaars is dit een uitgelezen kans om de unieke stijl en sfeer van Gent te etaleren." 

“Gent is een prachtige stad om te shoppen, culinair te genieten, een terrasje te doen en zo veel meer. Als gaststad voor het Weekend van de Klant zal er meer dan ooit een aparte beleving gecreëerd worden, en willen we de klanten verwennen en bedanken voor hun trouw aan onze stad en haar handelaars” zegt schepen van Middenstand Christophe Peeters.

 “De vorige editie van Weekend van de Klant was al bijzonder geslaagd. Het was de eerste keer dat UNIZO en Comeos samenwerkten aan een dergelijk event en we zagen direct het potentieel" aldus projectleider voor Comeos Ann Leven. “Door voor Gent te kiezen bevestigen we dit potentieel en willen we nog meer uitpakken dan vorig jaar. Het wordt in alle Belgische steden en gemeenten maar vooral in Gent een spetterend shoppingweekend. Onze hoofdsponsors Worldline, Bancontact en Telenet Business zullen hier mee voor zorgen.”

Gent Gaststad van Weekend van de Klant werd vandaag aangekondigd met een flashmob op de Korenmarkt.

Bekijk het filmpje op https://www.youtube.com/channel/UCfNuth--QBtOHJB0IU-0rBg