Teamleader wint nationale titel ‘Beloftevolle KMO’ 2016-2017

Op 24 oktober kaapte Teamleader uit Gent al de Oost-Vlaamse titel ‘Beloftevolle KMO 2016-2017’ weg. Donderdagavond 17 november ging het jonge bedrijf ook aan de haal met de nationale titel. In deze tweejaarlijkse wedstrijd reikt UNIZO een award uit voor de ‘KMO Laureaat’ en voor de ‘Beloftevolle KMO’. De KMO Laureaat ging naar Dekeyser-Ossaer uit Koekelaere.

Met de wedstrijd 'KMO Laureaat' wil UNIZO een forum bieden aan sterke KMO's van bij ons, die zich onderscheiden door hun vernieuwende, toekomstgerichte aanpak op diverse terreinen: duurzame productie, productinnovatie, een ander HR-beleid... Kortom bedrijven die een ambassadeursrol vervullen ten aanzien van de ganse samenleving, en die een bron van inspiratie zijn voor vele collega-ondernemers.

Teamleader Beloftevolle KMO

In 2012 startte Jeroen De Wit met Teamleader. De combinatie van CRM, project management en facturatie in één tool zijn een schot in de roos gebleken voor de KMO-klanten. Teamleader startte met nauwelijks eigen middelen maar is intussen dankzij het succesvol ophalen van extern kapitaal, uitgegroeid tot een Europese marktleider met 100 medewerkers, met 3500 klanten, over 6 landen.
De jury was ook gecharmeerd door de fantastische sfeer en dynamiek bij het bezoek aan Teamleader. Dit bevestigde dan ook dat het gehele plaatje klopt. De cultuur klopt met de cijfers, met de visie. Jeroen De Wit is op korte termijn geëvolueerd van student-ondernemer en doener, naar succesvol manager en visionair .
“We zijn duidelijk een provincie met veel jong ondernemerstalent” zegt UNIZO directeur Marc Vandemeulebroeke. Bij de vorige editie veroverde CHILI Publish uit Erembodegem ook al de nationale titel van Beloftevolle KMO.

Thema: Actueel