Tomorrow is Oost-Vlaamse starter van het Jaar

Ze helpen bedrijven het juiste talent aan te trekken via visuele vacatures en digitale kanalen. Het recruitment marketing bedrijf van Alexander Synhaeve plaatst vacatures op een andere manier in de markt, waarbij niet alleen de jobinhoud in de vacature centraal staat, maar ook de waarden en visie van het bedrijf. Een gat in de markt, zo blijkt, want Tomorrow draait amper een paar maanden na de opstart al een omzet die boven de verwachtingen ligt.

Dat video hét communicatiemiddel van de toekomst is, dat hebben ze bij Tomorrow goed begrepen. De Oost-Vlaamse Starter van het Jaar heeft als recruitment marketingbureau dan ook resoluut gekozen voor de videovacature. 

Alexander Synhaeve: “Een rekruteerder schept een beeld van een bedrijf bij de kandidaat. Dat kan een vacature ook, als we ze veel visueler maken dan nu het geval is. Met fotografie, maar vooral ook met video. Want wat doet de jongere generatie op internet? Ze leest niet, ze kijkt naar video’s. Ik wil me niet beperken tot de generatie Z of tot millennials, maar het is wel vanuit die gedachtegang dat Tomorrow is ontstaan.”

Veel ondernemerstalent
"Het was niet makkelijk om een keuze te maken" zegt directeur UNIZO Oost-Vlaanderen Jos Vermeiren. "We hebben in Oost-Vlaanderen heel wat veelbelovende starters. Maar Tomorrow is actief bezig met één van de grootste moeilijkheden in het huidige ondernemersklimaat: de vele openstaande vacatures en de war on talent. Deze startende onderneming doet dat trouwens op een manier die heel ‘future proof’ is: video is dé manier om mensen in de toekomst te bereiken en om je als bedrijf op een authentieke manier kenbaar te maken.”

2019 was trouwens alweer een recordjaar wat het aantal starters betreft. In Oost-Vlaanderen waagden vorig jaar zo'n 14 315 startende ondernemers de sprong.

Durvers belonen 
Met de verkiezing van de starter van het jaar wil UNIZO mensen stimuleren om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer. Via de 'Starter van het Jaar” beloont UNIZO een starter omwille van zijn of haar durf, enthousiasme en interessant verhaal, wat inspirerend kan werken voor andere starters.

De startende onderneming krijgt een cheque van 500 euro en het UNIZO-lidmaatschap voor een jaar. Tomorrow mag nu meedingen naar de nationale titel van 'Starter van het Jaar' op 17 februari.