UNIZOMEREVENT

21 jun 2018
Wortegem-Petegem / Netwerkactiviteit

UNIZOMEREVENT

Ben je toe aan een feestje?  Heb je zin om andere ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en dat alles bij een drankje, hapje en leuke muziek? Dat treft, want wij willen graag met jou de zomer inzetten.
Het hele jaar door staan we je bij met raad en daad, maar van tijd tot tijd mag het eens knallen. Beleef een onvergetelijke avond bij topondernemer Willy Naessens, met inspirerende sprekers en boeiende contacten.
We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Programma

16.30u-19.00u Onthaal en start workshops (enkel op uitnodiging)

18.00u-19.30u VIP-receptie op de stoeterij van Willy Naessens,
                        meet & greet met Willy Naessens.
                        (exclusief UNIZO-bestuurders & partner)

20.00u Onthaal in het bedrijf van Willy Naessens

20.30u Start van het avondprogramma

            - Verwelkoming door directeur UNIZO Oost-Vlaanderen Jos Vermeiren
            - Kijk op ondernemen door Vlaams minister-president Geert Bourgeois
            - Panelgesprek met vier ondernemers: Willy Naessens, Jeroen De Wit (Teamleader),
              Evy Gruyaert (Start to Run, ‘Leeuwenkuil’, werkt aan 'Les Elles' ) en
              Katrien Vanderlinden (Wonderwalls)
            - Slotwoord door voorzitter UNIZO Oost-Vlaanderen Bart Vermaercke

Geert Bourgeois, minister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Buitenlands Beleid en Onroerend Erfgoed. Bourgeois werkte jarenlang als advocaat en begon zijn politieke carrière als Izegemse schepen van Handel en Middenstand. In de Vlaamse regering werkt hij aan een bloeiend ondernemingsklimaat.
Topondernemer Willy Naessens is een icoon. De Willy Naessens Group omvat 30 bedrijven, goed voor een omzet van meer dan 400 miljoen euro en ruim 1.500 medewerkers. Willy Naessens is in de Benelux de nummer één op het vlak van industriebouw en de bouw van zwembaden. En daarnaast is Willy Naessens Food marktleider in België als distributeur van bereide voedingswaren en hij produceert ook zelf verschillende vleeswaren. Kortom: deze man heeft véél te vertellen als het over ondernemen gaat.
Duizendpoot Evy Gruyaert kennen we allemaal als het gezicht en de stem van ‘Start to Run’ (en vele andere ‘Start to’s), maar ook als presentatrice. Evy presenteert bovendien niet alleen het ondernemersprogramma ‘Leeuwenkuil’, ze is ook zélf onderneemster. Enkele jaren geleden lanceerde ze haar eerste juwelencollectie en heel recent opende ze haar eigen webshop ‘LesElles’
Jeroen De Wit is CEO van het Gentse, sterk groeiend techbedrijf Teamleader. Jeroen startte in 2012 als student met het bedrijf dat een softwaretool aanbiedt om kmo’s slimmer te doen werken. Een gat in de markt zowaar, want zijn ondernemer groeit als kool. Ondertussen heeft hij 180 medewerkers en is hij actief in zes landen. Jong talent waar elke ondernemer van kan leren.
Ze kon niet kiezen tussen haar passies en besloot dan maar om het allemaal te doen: Katrien Vanderlinden uit Aalst is een onderneemster die haar hart volgt. Haar bedrijf Wonderwalls, gepersonaliseerde muurschilderingen, draait op volle toeren en ondertussen werkt ze ook als regisseur en art director. Of hoe je alles kan combineren en ondernemerschap niet in één hokje te duwen is.

 

21.30u Optreden van Charles Van Domburg
             en Wim Soetae
r (Soulbrothers),
             gezellig netwerken tijdens
             een walking dinner.
 
  
 
 
 

Proximus
   

Inschrijfmogelijkheden:

 

Ik ben UNIZO-bestuurder en schrijf hier in.

Ik ben uitgenodigd voor de workshops en schrijf hier.

Ik kom naar het avondfeest en schrijf me hieronder in.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789

Facturatiegegevens

Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden UNIZO: € 60,00 Excl. btw
Totaal: 72,60 EUR incl. btw