De Fast Growth Club is een exclusieve klankbord-groep voor groeiende KMO-ondernemers om samen te bouwen aan een sterke organisatiecultuur binnen jouw bedrijf.


Wat?

The first rule of The Fast Growth Club is …
… you do not talk about fast growth. Nope. The Fast Growth Club is geen reeks workshops waar je een nieuw businessplan, je marketing strategie of je volgende investeringsronde uit komt werken.

The second rule of The Fast Growth Club is …
… you do talk about your culture. Klopt. Cultuur is een beetje als zuurstof. Je ziet het niet en het is niet echt tastbaar, maar we weten allemaal hoe cruciaal het is om gezond te leven. Als je bij de Fast Growth Club komt, sta je met je bedrijf voor een nieuwe groeispurt. En om die groeispurt in goede banen te leiden is het cruciaal om de fundamenten van je bedrijfscultuur te begrijpen, te bewaken en te versterken.

“What’s in it for me?”

 • Een objectieve meting en opvolging van je bedrijfscultuur gedurende een jaar (met marktwaarde van €6k / meting.)
 • Een objectieve meting van je persoonlijkheid (en indien gewenst van je mede vennoten).
 • Vergelijking met gelijkgestemde ondernemers waar je van elkaar kan leren om aan cultuur te werken.
 • Gedragswetenschappelijke inzichten, tips en technieken om strategisch naar je onderneming te kijken en cultuur op de werkvloer te gaan versterken.
 • Als alles goed gaat… een stevige stap richting een sterkere bedrijfscultuur na een jaar.
 • Fijne sessies weer je kan rekenen op de nodige combinatie van gedragswetenschap, ondernemerservaring en… humor.

Is de Fast Growth Club iets voor jou? Lees dan zeker even verder

Hoe?

Bij de Fast Growth Club wordt je geconfronteerd met je eigen bedrijfscultuur. Niet aan de hand van vage uitspraken, maar met concrete, onderbouwde cijfers over hoe de cultuur in jouw bedrijf momenteel zit. Een jaar lang zal je ondersteund worden vanuit The Forge, UNIZO en je mede Fast Growth Clubbers om je bedrijf op te volgen.

De gedragswetenschappers van The Forge sturen als start een wetenschappelijk gevalideerde meting uit naar je bedrijf. De resultaten worden uitgebreid besproken, niet alleen met jou, maar ook met de andere Fast Growth Clubbers. Zo kan je vergelijken met elkaar en vooral ook leren van elkaar hoe je aan cultuur kan werken.

The Forge zal je doorheen het traject opvolgen met cijfers van jouw bedrijfscultuur en met inzichten, tips en concrete technieken vanuit de gedragswetenschappen om aan cultuur in je bedrijf te werken. Op die manier kan je gericht, onderbouwd en strategisch aan de slag om gedurende een jaar lang meer inzicht te krijgen in je bedrijfscultuur en hoe je die bij jou kan versterken.

Wie?

Fast Growth Club’ers zijn KMO-ondernemers, die in een sterke groeifase zitten met hun bedrijf (min. 10, max. 100 FTE’s). Je doorloopt dit traject met max. 15 collega-ondernemers. De facilitator van UNIZO doet vooraf een uitgebreide screening van de kandidaten om zo tot een complementaire en sterke groep uitdagende KMO’s te komen.

Waar en wanneer?

De Fast Growth Club bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over een jaar:

 • Kick-off maandag 24 april 2023
 • Tweedaagse deepdive donderdag 25 mei 2023 en vrijdag 26 mei 2023 (Hooge Heyde Kasterlee)
 • Terugkomdagen donderdag 15 juni, 7 september, 16 november 2023 en 1 februari, 28 maart en 16 mei 2024
 • Inclusief 2 KMO-Events:
 1. Voorjaar 2023: Future Forward op 8 juni in Technopolis
 2. Najaar 2023 – Netwerkevent + Uitreiking KMO van het Jaar

De bijeenkomsten gaan door in de provincies Antwerpen & Vlaams-Brabant, telkens op een andere, inspirerende locatie.

Wil er graag bijzijn voor deze Fast Growth Club? Of ben je benieuwd of het iets voor jou kan zijn? Laat het ons weten en we gaan heel graag met jou in gesprek via ingvild.dewolf@unizo.be.

Deze FGC’ers deden het al een keer en dit is wat ze er van zeggen:

 “Weet je wat dit traject zo leuk maakt? De positieve groepsdruk. Je volgt elkaar op. Welke acties heb jij al gedaan? Hoever sta je ermee? Wat is het resultaat? Met je mond vol tanden staan, is hier dus geen optie”
-Youri Severy, CEO Yappa

“Stel, je staat aan het roer van een speedboot en je geeft volle gas. En dan kijk je om, en zit er niemand meer op je boot. Iedereen is uit de boot gevallen. Je moet ervoor zorgen dat je passagiers stevig vastzitten en dat ze weten welke richting je uitgaat, zodat ze kunnen volgen. Hoe je dat doet? Dat leer in The Fast Growth Club.”
-Kim Vaessen, CEO Climatrix

Prijzen

 • UNIZO leden en niet-leden EUR 2.395 Excl. BTW
 • Vanaf 10 medewerkers is er een vaste extra fee per medewerker, deze worden later gefactureerd:

- 10-50: €30/Mw

- 51-100: €25/Mw

- 101-…: €15/Mw

 

Facturatiewijze overschrijving
Na inschrijving wordt een factuur opgestuurd. De inschrijving is enkel geldig na betaling van de factuur
Extra tegemoetkomingen
Zie de algemene voorwaarden in geval je jouw deelname annuleert. De volledige deelnameprijs bedraagt 2395 euro. Een eerste voorschot betaal je bij inschrijving en na de kick-off factureren we de overige 400 euro
UNIZO provincie Antwerpen vzw
BE39 4025 5384 3119
Betaalwijze
Overschrijving
24
april

Praktische informatie

18:00 - 21:30
Salons Van Edel
Terbekehofdreef 13, 2610 Wilrijk
1.995 EUR excl. btw
Organisator
UNIZO provincie Antwerpen