Deze activiteit is helemaal volzet, maar schrijf je zeker in op de wachtlijst.


TikTok, Instagram, Boomers en Facebook: welk kanaal gebruik je om wie te bereiken?

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij zetten alles op een rijtje en scheppen een duidelijk beeld over welk sociaal media platform voor jouw doelgroep het meest effectief is. Door als bedrijf inzicht te krijgen in de diversiteit van elk platform kan je doelgerichter te werk gaan om zaken zoals vacatures bij een zo breed mogelijk publiek te krijgen

Sinds de coronaperiode is Tiktok het snelst groeiende sociale media platform. Toch wordt het door onze bedrijven nog niet volledig benut.

Wil je als bedrijf inzetten op een divers team door ook onze Z-generatie te bereiken?

Davina Cohen, oprichtster van Toutenfleurs en sociale media consultant deelt enkele “golden rules”. Aan het einde van de avond stap je buiten met concrete tips en krijg je gratis 3 content-tips op maat om meteen mee aan de slag te gaan. We sluiten de avond af in de prachtige privé lounge op de luchthaven van Antwerpen met een leuk netwerk moment.

Programma:

  • 19:00 Ontvangst door Elk-Talent-Aan-Boord
  • 19:30 aanvang workshop
  • 20:30 brainstorm sessie + vragenronde
  • 21:00 netwerkmoment

Deze workshop wordt u gratis aangeboden dankzij het Europa WSE . Het invullen van de HRscan is een meerwaarde voor jouw deelname aan deze sessie, dankzij deze HRscan kunnen wij een kosteloos advies i.v.m. uw personeelsbeleid aanbieden.

Europa WSE

De activiteiten van Elk-Talent- Aan-Boord worden georganiseerd voor ondernemers (en niet voor HR consultancy). Gelieve 1 deelnemer/bedrijf in te schrijven.

25
april

Praktische informatie

19:00 - 21:00
The Aviation Factory
Luchthavenlei 1, 2100 DEURNE
Gratis
Organisator
ETAB Antwerpen - Romy Cohen