Voor deze activiteit zijn nog plaatsen beschikbaar, maar is toch bijna volzet. Twijfel niet te lang als je jouw plaats wil verzekeren.

(H)erken je eigen talenten en kom te weten hoe je je eigen talenten en die van je medewerkers kan versterken? En hoe kan je deze talenten het beste inzetten binnen jouw onderneming?

foto Luk Dewulf Topseminar 2022 - @studiobrandwerk

Luk Dewulf heeft het thema “talent” op de kaart gezet. Hij is auteur van diverse boeken en talent- en burn-outcoach. Hij geeft lezingen in binnen- en buitenland en ondersteunt organisaties in het introduceren van talentgericht werken.

In de workshop 'Kiezen voor talent' leer je via interactieve oefeningen, uitwisseling van ervaringen en zelfreflectie hoe je je talent het best kan inzetten voor je job.

Opbouw van de workshop: 

  • Wat zijn de belangrijkste concepten?
  • Duiding van de talenten van de deelnemers
  • Hoe helpt het kijken vanuit talent bij het kijken naar diversiteit en inclusie?
  • Hoe kunnen kan je je eigen talenten verbinden met jouw rol/functie binnen de onderneming?

Praktisch:

Om te kunnen deelnemen aan deze workshop bezorgen we jou vooraf een code zodat je via de zelftest op www.mytalentbuilder.com je eigen talenten kan herkennen, deze worden dan verder besproken tijdens de workshop. Na afloop van de workshop ontvang je het boek 'Ik kies voor mijn talent' (*).

Programma:

(*) het boek wordt enkel ter beschikking gesteld bij deelname aan de workshop en wordt niet opgestuurd bij afwezigheid.

Deze workshop wordt u gratis aangeboden dankzij het Europa WSE . Het invullen van de HRscan is een meerwaarde voor jouw deelname aan deze sessie, dankzij deze HRscan kunnen wij een kosteloos advies i.v.m. uw personeelsbeleid aanbieden.

Europa WSE

De activiteiten van Elk-Talent- Aan-Boord worden georganiseerd voor ondernemers (en niet voor HR consultancy). Gelieve 1 deelnemer/bedrijf in te schrijven.

20
april

Praktische informatie

13:00 - 17:00
Coworking Alfons
Alfons Gossetlaan 40, 1702 GROOT-BIJGAARDEN
Gratis
Organisator
UNIZO Vlaams-Brabant - Nele Creuwels