Ik wil mijn onderneming overdragen

 

Hoe begin je daar nu aan? Twijfel je om jouw bedrijf nu al over te laten of bijt je nog een paar jaar door? Vraag je je af hoe je orde op zaken stelt tegen het moment van de effectieve overdracht? Of heb je de knoop al doorgehakt en ben je op zoek naar iemand die dit proces in goede banen kan leiden?

Ga alvast aan de slag met deze tips en laat je begeleiden door UNIZO. Zo draag je je bedrijf correct en met een gerust hart over.

optimaliseren

Gratis downloads

Persoonlijk advies

Ook al ben je goed bezig, een frisse kijk van buitenaf is altijd interessant. Onze ervaren adviseurs begeleiden je bij iedere stap in de overdracht van je onderneming. Welke plannen, noden of uitdagingen jij ook hebt, UNIZO helpt je om van jouw verhaal nog een groter succes te maken.

Strategie & Groei

Onze coaches geven je inzicht in waar jouw bedrijf nu staat en welke stappen je kan zetten voor een optimale overdracht.

Ontdek het hier

Expert @ Board

Roep de hulp in van een expert in overdracht, want een conflict vermijd je liever, toch?

Ontdek het hier

 

Advies op maat van overlaters

Laat je persoonlijk begeleiden bij de verkoop van je zaak, van bij het overname-idee tot bij het vinden van een geschikte kandidaat-koper.

Ontdek het hier

Ontdek Overnamemarkt

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is het referentieonline overnameplatform in Vlaanderen waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar online ontmoeten. Zo publiceren kandidaat-overlaters er hun bedrijfsprofiel anoniem ten behoeve van kandidaat-overnemers. Dit profiel is een door de kandidaat-overlater opgestelde advertentie met een (anonieme) goed uitgeschreven beschrijving van zijn zaak, bij voorkeur aangevuld met enkele kerncijfers, een sterk beeld en een inspirerende titel.

Kom meer te weten over Overnamemarkt.be

Partnership met VLAIO: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers.  Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. UNIZO maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen gaan we voor #sterkondernemen!