Ik wil mijn onderneming overdragen

 

Hoe begin je daar nu aan? Twijfel je om jouw bedrijf nu al over te laten of bijt je nog een paar jaar door? Vraag je je af hoe je orde op zaken stelt tegen het moment van de effectieve overdracht? Of heb je de knoop al doorgehakt en ben je op zoek naar iemand die dit proces in goede banen kan leiden?

Ga alvast aan de slag met deze tips en laat je begeleiden door UNIZO. Zo draag je je bedrijf correct en met een gerust hart over.

Gratis downloads

Handige tips

  • Zoek het niet te ver
  • Bereid je grondig voor
  • Wees voldoende selectief
  • Bepaal een realistische verkoopprijs
  • Goede afspraken maken goede vrienden

Klik hier

Persoonlijk advies

Ook al ben je goed bezig, een frisse kijk van buitenaf is altijd interessant. Onze ervaren adviseurs begeleiden je bij iedere stap in de overdracht van je onderneming. Welke plannen, noden of uitdagingen jij ook hebt, UNIZO helpt je om van jouw verhaal nog een groter succes te maken.

Transformeren

Onze coaches geven je inzicht in waar jouw bedrijf staat, zo maak je bewust de keuze voor een eventuele overdracht.

Ontdek het hier

Expert @ Board

Roep de hulp in van een expert in familiale overdracht, want een conflict in de familie vermijd je liever, toch?

Ontdek het hier

 

Advies op maat van overlaters

Laat je persoonlijk begeleiden bij de verkoop van je zaak, van bij het overname-idee tot bij het vinden van een geschikte kandidaat-koper.

Ontdek het hier

Ontdek Overnamemarkt

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is het referentieonline overnameplatform in Vlaanderen waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar online ontmoeten. Zo publiceren kandidaat-overlaters er hun bedrijfsprofiel anoniemten behoeve van kandidaat-overnemers. Dit profiel is een door de kandidaat-overlater opgestelde advertentie met een (anonieme) goed uitgeschreven beschrijving van zijn zaak, bij voorkeur aangevuld met enkele kerncijfers, een sterk beeld en een inspirerende titel.

Kom meer te weten over Overnamemarkt.be