Overnemen van een onderneming: hoe kunt u uw cliënt ondersteunen?

Als economisch adviseur zullen er tussen uw cliënteel wellicht ondernemers zijn die nadenken over een overname. Veel gestelde vragen hierbij zijn: 

  • Waar vind ik een bedrijf om sneller te groeien via een overname?
  • Betaal ik niet teveel voor die overname?
  • Kan ik dat vlot financieren?

Tijdens dit webinar, in samenwerking met Overnamemarkt en The Harbour bieden we u inzage in het brede aanbod van diverse financieringsbronnen, ook toepasbaar op overnames van kleine ondernemingen.
Hierbij zal de link met het instrumentarium van VLAIO gelegd worden, zodat u alle tools in handen hebt om uw cliënteel gepast te adviseren.

Guido Seghers is sedert 2016 manager van Overnamemarkt.be, hét referentie online overnameplatform voor bedrijfsoverdrachten in Vlaanderen en Brussel. Hij zal het webinar inleiden met een korte bespreking van het overnameplatform Overnamemarkt.be en afsluiten met de specifieke aandachtspunten van de overname van een kleine onderneming.

Marijke Van de Sompele is sedert 2020  aan de slag als senior manager bij The Harbour, strategische financiële adviespartner voor ondernemingen op zoek naar de juiste financieringsmix. Met haar ervaringen bij een grootbank en een accountantskantoor heeft  Marijke een ruime kijk op de financiële gegevens van kleine en grotere ondernemingen. Zij zal de financieringsmix uitgebreid toelichten.

Praktisch

  • Het webinar vindt plaats op 27/5/2021 van 10u-11u
  • De link naar het webinar (via Teams) krijgt u enkele dagen op voorhand doorgestuurd.
  • Het webinar wordt opgenomen en zal achteraf via onze website beschikbaar zijn.

Accreditering via het ITAA werd goedgekeurd voor 1u.
Live deelname is verplicht voor het verkrijgen van een attest.

 

(0123.456.789)