Peter Brysse, voorzitter UNIZO

Peter Brysse is een volbloed familiaal ondernemer. Samen met zijn echtgenote Kathleen Deraedt runt hij ‘Attent Loyalty & Rewards’ in Beernem, een kmo gespecialiseerd in waarderingsformules voor medewerkers en klanten. Het echtpaar heeft twee zoons, William (19) en Nathan (17). 

Daarnaast is Peter Brysse een UNIZO-man in hart en nieren, met een indrukwekkende staat van dienst binnen de organisatie, en dat op alle bestuursniveaus van lokaal over regionaal tot provinciaal en nationaal. Zo is hij onder meer lid van de  de Raad van Bestuur van UNIZO, ondervoorzitter van UNIZO West-Vlaanderen, regiovoorzitter van UNIZO Noord-West en bestuurslid van de lokale ondernemersvereniging in zijn woonplaats Beernem.

“UNIZO heeft voor mij altijd al veel betekend”, zegt Peter Brysse, “Als belangenbehartiger, als ontmoetingsplaats voor al wie een eigen zaak runt, als bron van informatie en steun… We zijn een sterke en krachtdadige organisatie, voor en door ondernemers. Dat maakt ons uniek en ik ben daar trots op. Ik beschouw mijn voordracht als nationaal voorzitter dan ook als een eer. Het wordt ongetwijfeld een grote uitdaging, in een niet evidente periode. Maar ik kijk er heel erg naar uit.”

Contacteer Peter Brysse