BEDRIJFSOPTIMALISATIE

Wil je je onderneming eens onder de loep nemen en ben je op zoek naar operationele quickwins? Dan is dit de coaching die jij zoekt! Je UNIZO-coach licht je onderneming binnen het traject rond bedrijfsoptimalisatie van A tot Z door om zich een totaalbeeld te vormen van jouw businessmodel. Je krijgt concrete tips en tools om je actie- en verbeterpunten aan te pakken. Nu, en in de toekomst. Je coach is altijd bereikbaar voor opvolging, bijsturing en feedback. En hij gaat op zoek naar wat jij nodig hebt om van jouw onderneming een blijvend succes te maken.

Interesse? Schrijf je hier in!

Zit je met vragen zoals:

  • Hoe organiseer ik mijn administratie en processen?
  • Hoe werf ik klanten of trek ik klanten aan?
  • Hoe vergroot ik mijn omzet en winst?
  • Hoe geef ik mijn marketing een boost en ga ik aan de slag met een Business Model Canvas?
  • Hoe weet ik of ik genoeg omzet draai om te investeren?

Via het allroundbegeleidingstraject rond bedrijfsoptimalisatie ontdek je de juiste aanpak voor jouw bedrijf. Je start met je coaching op het moment dat het jou past. Het  volledige  begeleidingstraject  bestaat uit een intakegesprek, 9 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Dit  over  een  maximale doorlooptijd van 6 maanden. Nadien ontvang je een eindrapport met actie-en verbeterpunten om zelf verder succesvol te ondernemen. Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject aan voor slechts 230 euro excl. btw (dit is slechts een fractie van de totale waarde van het traject).

Wij kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan.

Interesse? Schrijf je hier in!

UNIZO Bedrijfsoptimalisatie “Zowat alles is veranderd na coaching UNIZO”

Jelle (30) runt twee bedrijven, naast zijn job als gastdocent: Team Wauw en evenementenbureau A-Maze. Hoewel hij al wat ervaring had, liet hij zich onlangs toch nog begeleiden door UNIZO. Zij gaven nieuwe inzichten en nieuwe impulsen.

Lees hier de volledige getuigenis

 

 

"Wil je innoveren? Advies van iemand met ervaring is onbetaalbaar"UNIZO Bedrijfsoptimalisatie

Tijdens zijn achttienjarige loopbaan als slager zag Henk De Vlieger (41) de ondernemerswereld in sneltempo evolueren. Vooral de opkomst van de e-commerce zette hem aan het denken: “Ik vroeg me af hoe ik daarvan mee kon profiteren. Ik had een concept in mijn hoofd, maar het gelanceerd krijgen, was een ander paar mouwen."

Lees hier de volledige getuigenis

 

UNIZO Bedrijfsoptimalisatie

Debora Bielen leerde dankzij UNIZO prioriteiten stellen

Debora Bielen blijft als interieurarchitecte met beide voeten op de grond staan. De opdrachten stromen binnen. Maar hoe bolwerkt ze die op haar eentje? Breidt ze haar team uit of gaat ze in zee met freelancers? UNIZO to the rescue! 

Lees de volledige getuigenis

Contact

Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het beste bij jouw ondernemingsnoden vandaag past?
Kom langs in één van onze unizo-kantoren of contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn via
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750