Begeleiding INTERNATIONAAL STARTEN & GROEIEN

 

Heb je plannen om internationaal aan de slag te gaan? Of ben je reeds internationaal actief maar heb je nood aan een klankbord van een expert ter zake? Wil je bepaalde componenten of afgewerkte producten invoeren vanuit het buitenland of heb je nood aan een leidraad bij het bepalen van je exportstrategie? In dat geval staan de coaches van UNIZO Internationaal voor je klaar om je met praktische adviezen en inzichten wegwijs te maken bij het (verder) ontwikkelen van je internationale ambities. Wij kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan!

 

 Interesse? Schrijf je hier in

Hoe verloopt het traject?

De begeleiding internationaal starten & groeien telt vier contactmomenten:

 • Tijdens het (online) intakegesprek brengt de Adviseur Internationaal de huidige situatie in kaart en legt hij de voornaamste pijnpunten bloot.
 • De begeleiding zelf bestaat uit 2 contactmomenten:
  Het eerste (online) adviesgesprek start vanuit het intakeverslag en bestaat uit een gerichte doorlichting en analyse van jouw ambities of activiteiten binnen de huidige internationale situatie.
  Tijdens het tweede (online) adviesgesprek worden er specifieke actie- en verbeterpunten geformuleerd door de coach om de bedrijfsvoering bij te sturen. In het rapport ligt de nadruk op praktische en pragmatische actiepunten in relatie tot internationaal ondernemen (zowel invoer als uitvoer), (online) opportuniteiten, betalings- en bancaire aspecten…    
 • Tijdens het (online) opvolgingsgesprek evalueert de Adviseur Internationaal met jou het traject. Heb je nog nood aan advies? Dan helpt de Adviseur Internationaal jou graag op weg en verwijst hij jou eventueel door naar passende begeleidingen, opleidingen of activiteiten die aangeboden worden door UNIZO al dan niet in samenwerking met partners.

Praktisch

 • Je vat het traject aan wanneer jij er klaar voor bent.
 • De doorlooptijd van de begeleiding kan variëren van een week tot maximum zes maanden, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het dossier.
 • Normaal gezien vinden de gesprekken digitaal plaats, tenzij je iets anders afspreekt met je coach.

Wat kost het?

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject aan voor slechts 145 euro excl. btw (dit is slechts een fractie van de totale waarde van het traject).

Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Interesse? Schrijf je hier in

 • Contact

  Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het best bij je ondernemingsnoden van vandaag past? Kom langs in één van onze UNIZO-kantoren of contacteer onze Ondernemerslijn
  02 21 22 678