Online verkopen: Maak van jouw zaak een online succesverhaal!

Welke nieuwe verkoopkanalen kan je aanboren? Hoe kan je je off-en online verkoop meer op elkaar afstemmen? Wat zijn de mogelijkheden van social selling? Hoe zorg je ervoor dat klanten de weg naar je online winkel vinden?

Je kan bij UNIZO terecht voor een individuele begeleiding rond deze thema’s. Onze ondernemersbegeleiders gaan met jou aan de slag om te bekijken hoe jij van jouw zaak een online succesverhaal kan maken. 

Interesse? Schrijf je in!

Wat mag je verwachten?

Je coach start met een analyse van jouw situatie waarin de pijnpunten van je handelszaak blootgelegd worden. Waar worstel je mee? In welke mate ben je al online actief? Wat zijn de mogelijke pistes om verder te gaan? Samen met je coach stippel je jouw vervolgtraject uit in functie van je specifieke noden.

We inspireren je met verschillende online informatiesessies om je kennis rond e-commerce, sociale media, contentmarketing etc bij te spijkeren. Wat is omnichannel? Hoe doe ik aan social selling? Welke mogelijkheden bieden SEO en SEA

In een persoonlijk adviesgesprek zetten we jouw mogelijkheden uit in een concreet actieplan. Ten slotte neemt je coach enkele weken later contact met je op om te polsen hoever je staat met de uitwerking van je plannen. Heb je nog andere begeleidingsnoden? Dan verwijst de coach jou door naar relevante opleidingen, activiteiten, sectororganisaties en andere partners die voor jou van belang kunnen zijn! 

Hoeveel kost het?

Het prijskaartje van deze begeleiding is € 175 excl. BTW (dit is slechts een fractie van de meer dan 1.000 euro totale waarde van het traject).

Deze begeleiding wordt georganiseerd i.s.m. UNIZO Retail.

Is jouw bedrijf gevestigd in Brussel, neem dan contact op met ons via brussel@unizo.be. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Tip!

Kan je niet wachten om te zien hoe het nu al met jouw zaak gesteld is op online vlak? De e-scan geeft je al een idee over de mogelijkheden voor jouw onderneming! 

Doe de e-scan!

Videogetuigenis 

Marijke van boetiek Plume in Asse

Marijke Sablon, is samen met haar zus Katty, zaakvoerster bij Plume in Asse (provincie Vlaams-Brabant). Zij heeft aan het begin van dit jaar de begeleiding Online Verkopen gevolgd bij enthousiaste coach Liesbeth (provincie Oost-Vlaanderen).

Videogetuigenis 

Tine van Schoonheidsinstituut Athena

Tine van Schoonheidsinstituut Athena heeft de begeleiding Online Verkopen van UNIZO gevolgd. Ze heeft heel veel bijgeleerd over haar online aanwezigheid en kon zo haar webshop optimaliseren.

Testimonial

Carine en Elvira van Oogwenk Optiek volgden de begeleiding en "Nu staat onze webshop op punt". 

Elvira: "Het advies was helemaal op maat van onze webshop. Ik kreeg concrete tips en tricks waarmee ik meteen aan de slag kon. Ik heb zowel van Jolien als Lieven veel bijgeleerd. Nu zit onze webshop goed in elkaar en kan ik hem zelf onderhouden. Een mooie kans voor ondernemers die het nu wat moeilijker hebben.”

Lees de volledige getuigenis Meer tips & testimonials

Download onze folder Online Verkopen

Alle informatie nog eens beknopt en gestructureerd in één handige folder. Dat kan!

Download de folder

  • Contact

    Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het best bij je ondernemingsnoden van vandaag past? Kom langs in één van onze UNIZO-kantoren of contacteer onze Ondernemerslijn
    02 21 22 678