Hoe digitaal is jouw onderneming?

digitaal ondernemen
Er is geen twijfel meer mogelijk dat onze samenleving op weg is naar een digitale toekomst. Om de productiviteit te verhogen en het concurrentievermogen te behouden is digitalisering onvermijdelijk. De interactie tussen bedrijven en hun klanten versnelt, de gebruikservaring verbetert en de interne samenwerking in de onderneming ook. Dat resulteert in zowel betere producten, betere dienstverlening als een verbeterde kostenefficiëntie. 

De technologische evolutie heeft de digitale mogelijkheden in een stroomversnelling gebracht, met een extra duwtje in de rug door de coronacrisis. Maar hoe ga je daar als ondernemer nu mee om? Die situatie en versnelling geven immers nieuwe mogelijkheden en perspectieven, echter ook bezorgdheden en uitdagingen. Vanuit UNIZO willen we jou hier graag optimaal ondersteunen.

Digi-wat? Het verschil tussen digitaliseren, digitalisatie en digitale transformatie

unizo scan digitalisering

Goed bezig? Doe de UNIZO-scan digitaliseren! 

Ben je mee met de laatste technologische trends? Zit je op de digitale trein, heb je die gemist of zit je nog wat achteraan? Check het via de UNIZO-scan digitalisering (met de steun van Imec). De scan meet de digitale maturiteit van je onderneming en geeft je advies en tips op maat.

Scan je onderneming!  

Begeleiding

Dompel je onder in digitalisering 

 

 

SMAC

Social, Mobile, Analytics en Cloud

Cybersecurity

Hoe veilig ben jij online?

E-commerce 4.0

De webwinkel van de toekomst

Industrie 4.0

Onze industrie, toekomstgericht

Diensten 4.0

The next step in de dienstensector

Nieuwe technologieën

Blockchain, AI of AV, je leest het hier

 

Digitale vaardigheden

Leid jezelf op!

Artificiële intelligentie

Wat is het en wat ben ik ermee?