Energiecoach, hulp bij uw energiebeleid

Wil u in uw bedrijf kosten besparen op de energiefactuur? Schakel de hulp in van de UNIZO Energiecoach. De Energiecoach helpt met technische en financiële kennis over energiebesparende en -producerende maatregelen. Ook voor hulp bij het vinden van een geschikte professional kunt u bij de Energiecoach terecht.

Energiecoach

Een uitgebreid aanbod

Het aanbod is erg toegankelijk en allesomvattend. U kiest uit een waaier van mogelijkheden: van advies per mail of telefoon, een plaats-bezoek door de Energiecoach, over workshops en infosessies tot nuttige energietools en handige checklists. Samen met de Energiecoach optimaliseert u het energiebeleid in uw KMO. Door uw energieverbruik te verminderen, bespaart u flink op uw energiekosten. Tegelijkertijd werkt u mee aan het behalen van de klimaat-doelstellingen.

Voor Brusselse ondernemingen

De Energiecoach staat ter beschikking van alle ondernemingen gevestigd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, maar de tools en info op de website zijn voor alle ondernemers toegankelijk. De Energiecoach is een initiatief van Unizo Brussel met de steun van Leefmilieu Brussel. De Energiecoach laat toe om op maat van uw bedrijf te starten met een energiebeleid of om uw energiebeleid verder op punt te stellen.

Geef uw bedrijf een check-up

Als u een check-up verlichting of een check-up energie aanvraagt, komt onze adviseur bij u langs om de mogelijkheden voor energiebesparing op een rijtje te zetten. U ontvangt een rapport met mogelijke energiebesparende maatregelen, een lijst van subsidie- en steunmaatregelen en een overzicht van erkende energie- en verlichtingsadviseurs waarop u beroep kan doen als u verdere actie wil ondernemen.