EXPERT@BOARD, laat uw zaak begeleiden door topexperts!

Wist je dat een topexpert inschakelen in uw bedrijf toch betaalbaar kan zijn? Schakel UNIZO Expert@Board in en krijg met de KMO Portefeuille subsidie voor een expert uit de bedrijfswereld. Een aanbod dat enkel geldt voor UNIZO-leden!

Expertise op alle gebied

Expert @Board levert topexperts voor alle vakdomeinen zoals strategie, financiën, import/export, marketing, sales, HRM, opvolging, ICT, innovatie, expansie, logistiek … We beschikken over een ruime databank van ervaren experts met bewezen kwaliteiten.

Die ook betaalbaar is

Expert @Board levert topexperts aan betaalbare prijzen. Bovendien kan u beroep doen op subsidies via de KMO Portefeuille. Zo kan u voor 50 tot 75% van de kost subsidies krijgen. Lees meer over de mogelijkheden en voorwaarden op de website van Expert@Board.

Tevreden gebruikers aan het woord

Heel wat UNIZO-leden maakten al gebruik van Expert @Board en zijn bijzonder tevreden over de resultaten in hun bedrijf.

“De kosten-batenverhouding van Expert @Board is onklopbaar. Extern advies is voor een onderneming sowieso een enorme verrijking. Dankzij Expert @Board wordt het bovendien heel toegankelijk. Ik denk dat nog te weinig KMO’s beseffen welke kansen daar liggen.”  Mieke Van den Berghe van Carré Chocolates

“Expert @Board is een investering die zeker de moeite waard is! Het werpt een ander licht op je zaak. Omdat je dagelijks druk bezig bent, zie je de dingen niet meer die echt het verschil maken. Het was een verrijkend gesprek dat nieuwe wegen opent!”  Luce Vandenmeersschau van Cimbarsaca