Future Forward

Hoe bereid je jouw bedrijf voor op een toekomst waarin alles steeds sneller verandert? Jou de tools geven om die vraag beantwoord te krijgen, is de ambitie van UNIZO’s Future Forward acties. Future Forward laat je kennis maken met de nieuwste trends van de digitale wereld en geeft je inzicht in nieuwe klantenbehoeften. Je coach gaat samen met jou dieper in op de trends waarin jij potentieel ziet., reikt je de tools aan om je bedrijf te wapenen voor de toekomst en brengt je in contact met relevante experten, organisaties en bedrijven die je kunnen bijstaan bij het uitwerken van jouw toekomstscenario.

Ga van start met de Future Forward scan die je kennis laat maken met belangrijke evoluties in jouw sector. Wil je meer? Dan kan je je persoonlijk laten begeleiden door één van onze Future Forward-coaches. En je helemaal ‘live’ onderdompelen in de toekomst, kan je op de Future Forward sessions.

Scan

Maak kennis met de belangrijkste evoluties in jouw sector.

 

 

Hoe Future Forward is jouw bedrijf?

Begeleiding

Vanuit de scan kan je verder doorgaan naar de Future Forward Begeleiding. Laat je inspireren door onze Future Forward coaches en zet de eerste stappen om klaar te zijn voor de toekomst!

Ontdek hoe we te werk gaan.

Sessions

De Future Forward Sessions blijven je inspireren voor de toekomst.

 

 

Meer weten?