Future Forward

Hoe bereid je jouw bedrijf voor op een toekomst waarin alles steeds sneller verandert? Jou de tools geven om die vraag te beantwoorden, is de ambitie van UNIZO’s Future Forward acties. Ga van start met de Future Forward scan die je kennis laat maken met belangrijke evoluties in jouw sector.  Wil je meer? Dan kan je je persoonlijk laten begeleiden door één van onze Future Forward-coaches. En je helemaal ‘live’ onderdompelen in de toekomst, kan je op de Future Forward sessions.

 

 

Hoe Future Forward is jouw bedrijf? Anticipeer nu op de toekomst.

Scan

Met de Future Forward Scan maak je kennis met een aantal nieuwe trends en technologieën die jouw sector de komende jaren drastisch kunnen veranderen.
 
Jij geeft aan op welke domeinen jij wel of geen toekomst ziet voor je bedrijf en je schat in waar je vandaag al staat. Het resultaat? Je verwerft nieuwe inzichten en ziet nieuwe opportuniteiten waarop je verder kan bouwen. 
 
 

Begeleiding

Vanuit de scan kan je verder doorgaan naar de Future Forward Begeleiding. 

Je coach gaat samen met jou dieper in op de trends waar jij potentieel in ziet, reikt je de tools aan om je bedrijf te wapenen voor de toekomst en brengt je in contact met relevante experten, organisaties en bedrijven die je kunnen bijstaan bij het uitwerken van je toekomstscenario.

Voor wie?

De Future Forward coaching is er voor iedere ondernemer die vragen heeft over de toekomstige positionering van zijn onderneming. Je staat open voor innovatie en je schrikt er niet voor terug om out-of-the-box te denken.

Wat?

Vertrekkend vanuit de resultaten van de Future Forward scan en je bedrijfsprofiel biedt Future Forward:

  • Inzicht in de nieuwste trends en het potentieel ervan voor jouw onderneming
  • Een blik op mogelijke toekomstscenario’s 
  • Een actieplan met realistische stappen voor de uitwerking van jouw toekomstplannen
  • Een overzicht van experten, bedrijven en organisaties die je kunnen helpen bij de implementatie

Het resultaat?

Een beeld op de toekomst van je bedrijf met gepersonaliseerd advies over vervolgacties, prioriteiten en mogelijke partners.

Timing?

Het volledige coachingsstraject biedt jou zes adviesuren, verspreid over drie of vier contactmomenten met je UNIZO-adviseur. Buiten deze 1-op-1 contacten verdiept je coach zich volledig in jouw case voor het trendonderzoek, de uitwerking van het toekomstscenario en het vinden van geschikte partners. Voor het eerste gesprek komt je coach graag op bezoek in jouw bedrijf. Het verdere verloop vindt gewoonlijk plaats in de UNIZO-kantoren, tenzij je met je coach een andere locatie afspreekt. Videoconferences zijn tevens mogelijk.

Kostprijs?

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen betaal je voor deze begeleiding slechts 390 euro excl. btw in plaats van 1190 euro. Je geniet dus van 800 euro subsidie.

Ik wil meer weten

Ik schrijf me in! 

Sessions

De Future Forward Sessions zijn er om je blijvend te inspireren.

5 inspirerende evenementen op 5 verschillende locaties. Dit met één centraal thema: de toekomst. Telkens anders ingevuld zodat wie echt benieuwd is naar die toekomst, sessies op meerdere plekken kan meepikken. Check hier de data.
De 5 grote events vullen we aan met andere sessies uit het UNIZO-aanbod die het Future Forward label krijgen, omdat ze jou als ondernemer versterken in het voorbereiden van je bedrijf op de toekomst.

Meer info