Future Forward

Hoe bereid je jouw bedrijf voor op een toekomst waar alles steeds sneller verandert?
Jou de tools geven om die vraag beantwoord te krijgen, is de ambitie van UNIZO’s Future Forward acties. Ga van start met de Future Forward scan die je op een 10-tal minuutjes tijd kennis laat maken met belangrijke evoluties in jouw sector.  Wil je meer, dan kan je vanuit de scan instappen op 1-op-1 begeleiding. En je helemaal ‘live’ onderdompelen in de toekomst, kan je op de Future Forward sessions.

 

 

Hoe Future Forward is jouw bedrijf? Anticipeer nu op de toekomst.

Scan

Met de Future Forward Scan maak je kennis met aantal nieuwe trends en technologieën die jouw sector de komende jaren drastisch kunnen veranderen.
 
Jij geeft ze aan op welke domeinen jij wel of niet toekomst ziet voor je bedrijf en schat in waar je vandaag al staat.
Het resultaat? Je verwerft nieuwe inzichten en ziet nieuwe opportuniteiten om verder op te bouwen. 
 
 
 

Begeleiding

Vanuit de scan kan je verder doorgaan naar de Future Forward Begeleiding. 
 
Een team coaches in elke provincie staat klaar om met jou in te gaan op die trends waar jij potentieel in ziet. Ze gaan dieper met jou in gesprek over de ervan impact,  gaan meer in detail in kaart brengen waar je vandaag staat en wat realistische stappen zijn om (nu, binnen 6 maand en over 18 maand) te zetten. Bovendien verbinden ze jou met experten, bedrijven of organisaties die je effectief kunnen helpen om er mee aan de slag te gaan. 
Het resultaat? Een beeld op de toekomst van je bedrijf, met een gepersonaliseerd advies over vervolgacties, prioriteiten en mogelijke partners.
 
 
 

Sessions

De Future Forward Sessions zijn er om je blijvend te inspireren.
5 inspirerende evenementen op 5 verschillende locaties. met één centraal thema: de toekomst.  Telkens anders ingevuld, zodat wie echt benieuwd is naar die toekomst, sessies op meerdere plekken kan meepikken. Check hier de data.
De 5 grote events vullen we aan met andere sessies uit het UNIZO-aanbod die het Future Forward label krijgen, omdat ze jou als ondernemer versterken in het voorbereiden van je bedrijf op de toekomst.