GO FOR FINANCE

Wapen je bedrijf tegen corona en de gevolgen ervan

De coronacrisis treft bedrijven wereldwijd. Veel ondernemers zitten met de handen in het haar. Gelukkig neemt de overheid passende maatregelen om bedrijven te ondersteunen. Omdat het niet altijd makkelijk is om eraan uit te geraken, krijg je bij UNIZO de juiste financiële begeleiding binnen GO4Finance.

Onze professionele coaches helpen jou binnen GO4Finance in je zoektocht naar de beste oplossing. Want naast de overheidsmaatregelen zijn er nog tal van andere mogelijkheden om je bedrijf te ondersteunen.

Daarnaast nemen wij ook graag samen met u uw financieel plan onder de loep of stellen er samen eentje op, zodat uw financiële planning optimaal kan verlopen.

Check dus snel wat deze begeleiding GO4Finance inhoudt en bied zo het hoofd aan deze crisis én de toekomst.

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject Go4Finance aan voor slechts 200 euro excl. btw (de totale kost van een traject bedraagt 1.650 euro).

 

Dansen de euro- en procenttekens je voor de ogen? Dan is Go for Finance iets voor jou. Maak kennis met de diverse financieringsmogelijkheden en krijg inzicht in de cijfers van je onderneming. Wedden dat je in geen tijd meepraat met je boekhouder?

Ontdek hier alle info Interesse? Schrijf je hier in

"Slim groeien, zonder aandelen af te geven"

Een bedrijf opstarten? Dat begint met een goed idee. En dat had Nick Koopmans (29) toen hij de bvba Pixelvision oprichtte in 2015. Want software die objecten en gezichten herkent? Daar is een markt voor. Bovendien had hij als tew’er voldoende affiniteit met cijfers. Maar om te voorkomen dat hij naast zijn schoenen zou gaan lopen, wilde hij een realitycheck. Die kreeg hij via Go For Finance.

Lees de volledige getuigenis

 

"Go 4 Finance kwam precies op het juiste moment"

Met Bertoy heeft Bert een missie: “Bertoy believes in quality toys wrapped in a premium service”. Kortom, speelgoed verdelen op een sexy, toffe en vlotte manier. Dat het werkt, bewijst de jaarlijkse groei van de speelgoedgroothandel. Alleen goed nieuws dus … maar toen weigerde de bank mee te groeien.

Lees de volledige getuigenis

 

UNIZO Go For Finance hielp America Clean met financiën

Als vader Ludo door familiale omstandigheden zijn eenmansbedrijf america clean wil stopzetten, ziet zoon Brecht zijn kans. Hij neemt het bedrijf over én maakt er een succesverhaal van. Met de groei stijgt ook de noodzaak om de financiën gerichter te beheren. Hét moment om van start te gaan met het Go For Finance-traject van UNIZO. 

Lees de volledige getuigenis

Contact

Welke begeleiding past bij jouw ondernemersnoden? 

Contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750