Individuele loopbaancoaching via Liantis

Je loopbaan als ondernemer ligt bezaaid met uitdagingen en opportuniteiten. Je hebt heel wat knopen door te hakken, terwijl je tegelijkertijd je zaak draaiende moet houden. Het is dan ook meer dan normaal dat je even het noorden kwijtraakt. Liantis reikt je een helpende hand met individuele coaching op maat van ondernemers.

Elke pre-starter, zelfstandige, vrijeberoeper of kmo-zaakvoerder kan bij ons terecht voor een coachingstraject op maat.

Wat mag je verwachten van een individueel coachingstraject voor ondernemers?

We werken op individuele basis en op maat van jouw specifieke situatie. Een standaardtraject omvat 8 uur coaching, verspreid over verschillende gesprekken. Sowieso gaan we van start met een eerste, vrijblijvend verkenningsgesprek. Na dit gesprek beslis je zelf of je verder gaat in jouw traject.

In de vervolggesprekken bekijken we stapsgewijs en vanuit verschillende standpunten jouw aanpak en de resultaten die je boekt. We reiken je de nodige handvaten aan waarmee je zelf tot nieuwe inzichten kan komen.

Het resultaat van een traject is een concreet plan, op maat van jouw onderneming. Met dit plan ben je gewapend om jouw zaak te transformeren naar een constructieve en duurzame organisatie.