ROAD TO ACTION

De UNIZO-business coach licht je onderneming binnen Road to Action van A tot Z door om zich een totaalbeeld te vormen van jouw businessmodel. Je krijgt concrete tips en tools om je actie- en verbeterpunten aan te pakken. Nu, en in de toekomst.

Je adviseur is altijd bereikbaar voor opvolging, bijsturing en feedback. En hij gaat op zoek naar wat jij nodig hebt om van jouw onderneming een blijvend succes te maken.

Zit je met vragen zoals:

  • Hoe organiseer ik mijn administratie en processen?
  • Hoe werf ik klanten of trek ik klanten aan?
  • Hoe vergroot ik mijn omzet en winst?
  • Hoe geef ik mijn marketing een boost en ga ik aan de slag met een Business Model Canvas?
  • Hoe maak ik van mijn bijberoep een hoofdberoep?
  • Hoe weet ik of ik genoeg omzet draai om te investeren?

Via het allroundbegeleidingstraject Road to Action ontdek je de juiste aanpak voor jouw bedrijf.

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject Road to Action aan voor slechts 200 euro excl. btw (de totale kost van een traject bedraagt meer dan 1.100 euro).

Ontdek hier alle info Interesse? Schrijf je hier in!

 

“Zowat alles is veranderd na coaching Road to Action van UNIZO”

Jelle (30) runt twee bedrijven, naast zijn job als gastdocent: Team Wauw en evenementenbureau A-Maze. Hoewel hij al wat ervaring had, liet hij zich onlangs toch nog begeleiden door UNIZO Road to Action-coach Evy. Zij gaf nieuwe inzichten en nieuwe impulsen. Met resultaat. Jelles omzet is sinds vorig jaar verdubbeld. 

Lees hier de volledige getuigenis

 

 

 

"Wil je innoveren? Advies van iemand met ervaring is onbetaalbaar"

Tijdens zijn achttienjarige loopbaan als slager zag Henk De Vlieger (41) de ondernemerswereld in sneltempo evolueren. Vooral de opkomst van de e-commerce zette hem aan het denken: “Ik vroeg me af hoe ik daarvan mee kon profiteren. Ik had een concept in mijn hoofd, maar het gelanceerd krijgen, was een ander paar mouwen. Mee dankzij de Road to Action-begeleiding van UNIZO is Meattime intussen een feit.”

Lees hier de volledige getuigenis

 

 

 

 

 

 

Debora Bielen leerde dankzij Road to Action prioriteiten stellen

Debora Bielen blijft met beide voeten op de grond staan. Al mag ze best wel een beetje dromen, volgens haar UNIZO-coach Roel. De interieurarchitecte/grafisch vormgeefster startte vijf jaar geleden haar eigen bedrijf op. Dat ze het de naam No Nonsense Design gaf, verbaast niemand. Ondertussen stromen de opdrachten binnen. Maar hoe bolwerkt ze die op haar eentje? Breidt ze haar team uit of gaat ze in zee met freelancers? UNIZO Road to Action to the rescue! 

Lees de volledige getuigenis

Contact

Welke begeleiding past bij jouw ondernemersnoden? 

Contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750