ROAD TO ACTION

Je hebt een nieuwe onderneming en wil weten of je op de goede weg zit?
Ontdek hier hét individueel begeleidingstraject op jouw maat.

Interesse? Schrijf je hier in!

VOOR WIE?
Dit traject richt zich tot iedere recent gestarte ondernemer die zichzelf kritisch onder de loep wil nemen. Die op zoek is naar nieuwe opportuniteiten en open staat voor innovatie. Vooral als startende ondernemer vraag je je wel eens af of je goed bezig bent met je onderneming. Tijdens de eerste jaren leg je als startende ondernemer immers het fundament voor je succes. Een frisse blik van buitenaf helpt je naar een nóg groter succesverhaal!

 

WAT?

Road to Action is een gedetailleerde check-up van je prille onderneming. Waar kan ik meer uithalen? Hanteer ik de juiste tarieven? Is er voldoende financiële ruimte om personeel aan te werven? Hoe organiseer ik mijn administratie op de meest efficiënte manier? Onze UNIZO-adviseurs dagen je uit om na te denken over je onderneming en bieden een scherp maar constructief klankbord. Je bedrijf krijgt een grondige, objectieve scan waaruit jij de nodige inzichten verwerft in actie- en verbeterpunten. We schetsen het totaalbeeld en reiken concrete tools en middelen aan om de uitdagingen zelf proactief aan te pakken. Volledig op maat van jouw ondernemingsnoden sleutelen we samen aan een stevige basis voor een blijvend succes.

Tijdens het begeleidingstraject doorloop je 3 fases.

  • Intake 

Aan de hand van een goed voorbereid intakegesprek vormt je adviseur zich al een eerste beeld van je onderneming, activiteiten en bedrijfsnoden.

  • Check up

Tijdens de check-up fase zoek je, samen met je adviseur, verder naar actie- en verbeterpunten. Deze worden uitgewerkt en verwerkt in een concreet plan van aanpak waar jij zelf mee aan de slag gaat. Jouw adviseur staat je hierin bij met de nodige tools, methodieken en adviezen. Door zelf de besproken acties uit te voeren, ontstaat er automatisch een duurzaam leermoment.

  • Eindevaluatie

Op het einde van Road to Action brengen we het afgelegde traject in kaart en gaan we samen na waar jouw aandachtspunten voor de toekomst liggen. In het eindrapport worden concrete manieren verduidelijkt om die uitdagingen zo goed mogelijk aan te pakken. In de toekomst kan je nu zelf proactief te werk gaan.

Meer weten over het traject? Raadpleeg onze brochure!

 

HOE INSCHRIJVEN?

Schrijf je vrijblijvend in!

Je persoonlijke adviseur neemt snel contact met je noden en verwachtingen af te toetsen. Of contacteer gratis de UNIZO Ondernemerslijn via 0800 20 750 of ondernemerslijn@unizo.be.

TIMING?

Je kan doorlopend inschrijven. De begeleidingsgesprekken worden ingepland volgens jouw beschikbaarheid en die van je coach. Het volledige begeleidingstraject beslaat 9 adviesuren verspreid over 4 à 5 contactmomenten met je persoonlijke adviseur. Dit over een maximale doorlooptijd van 6 maanden.

KOSTPRIJS: 200 EURO

Je kan doorlopend inschrijven. De begeleidingsgesprekken worden ingepland volgens jouw beschikbaarheid en die van je coach. Het volledige begeleidingstraject beslaat 9 adviesuren verspreid over 4 à 5 contactmomenten met je persoonlijke adviseur. Dit over een maximale doorlooptijd van 6 maanden.

Heel wat ondernemingen namen al deel aan Road to Action! Ook Jaan en Stany van V3 Lighting schreven zich in en lieten zich begeleiden, bekijk hieronder hun ervaring met dit traject!

Project partners: