STRATEGIE & GROEI

Sta je met je onderneming op een kantelpunt en weet je niet goed welke richting je uit moet? Ben je door uitbreiding in een nieuwe fase beland of heb je net de ambitie om uit te breiden en verder te groeien? Gaat het even minder goed? Kamp je met verschillende uitdagingen en wil je de situatie aanpakken? Overweeg je om je bedrijf over te dragen? Heb je nood aan strategisch advies of algemeen advies voor je KMO? In dat geval staan onze UNIZO-coaches voor je klaar, want het traject rond Strategie & Groei richt zich specifiek op ondernemers die cruciale stappen nemen in de ontwikkeling van hun bedrijf . UNIZO werkte dit traject samen met Antwerp Management School en Graydon uit voor ambitieuze ondernemers, net zoals jij.

Interesse? Schrijf je hier in!

Je UNIZO-coach screent zowel jou als ondernemer als je onderneming. Op basis daarvan maakt hij of zij een objectieve situatieschets. Want het is net door beide analyses te koppelen, dat er interessante inzichten ontstaan. Waar sta je nu? Waar is groei en evolutie mogelijk? Samen stippel je binnen het traject rond Strategie & Groei een werkbare richting voor je toekomststrategie uit. Iets voor jou? Laat een coach contact met je opnemen.

Het  volledige  coachingsstraject  biedt  jou  een intakegesprek, 12 individuele adviesuren en een opvolggesprek. Nadien ontvang je dan een actieplan met strategische adviezen opgesteld door jouw coach om zelf verder succesvol te ondernemen. Het traject loopt over enkele weken tot maximaal enkele maanden en kan aangevat worden op het moment dat jij wenst.

Dankzij de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, biedt UNIZO het volledige begeleidingstraject aan voor slechts 850 euro excl. btw (dit is slechts een fractie van de totale waarde van het traject). Het is eveneens mogelijk om in te stappen met meer dan één zaakvoerder/vennoot. Per extra deelnemer betaal je 400 euro excl. btw extra.

Wij kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan.

Interesse? Schrijf je hier in!

“Wij weten waar we naar toe willen"UNIZO Groei&Strategie

Wanneer de koffiebars als paddenstoelen uit de grond rijzen, ben je maar beter die ene rode met witte stippen. Dat is waar Tom Janssen en Katrien Pauwels van OR Coffee elke dag opnieuw naar streven. Hun geheim? Blijven bijleren en groeien. Mét de hulp van UNIZO en het traject rond Strategie & Groei.

Lees de volledige getuigenis

 

 

"Je laten adviseren is jezelf verrijken"UNIZO Groei&Strategie

Astrid (32) en haar man Roel (37) runnen twee optiekzaken 'De Wolf Opticiens': in Leuven en Puurs. Dat doen ze met een gezonde dosis ambitie, want blijven stilstaan is niet hun ding. De beslissing om hun winkel in Puurs uit te breiden, was voor de jonge ondernemers dan ook een logische stap.

Lees de volledige getuigenis

 

 

UNIZO Groei&Strategie"UNIZO gaf ons het zelfvertrouwen dat we nodig hadden"

Yannick (nu 22) en Eline (nu 20) Jaspers namen in de zomer van 2015 het bedrijfje Percon over. Verhuren, verkopen en herstellen van aanhangwagens: ze doen het met veel passie. Toch bleek het voor de prille twintigers niet evident om het vertrouwen van hun klanten te winnen. Daarvoor kregen ze de hulp van UNIZO.

Lees de volledige getuigenis

Contact

Heb je vragen over een begeleiding of weet je niet goed welke het beste bij jouw ondernemingsnoden vandaag past?
Kom langs in één van onze unizo-kantoren of contacteer GRATIS onze Ondernemerslijn via
ondernemerslijn@unizo.be
0800 20 750