Student-ondernemer van het jaar

Met deze verkiezing wil UNIZO student-ondernemers een hart onder de riem steken en studenten in het algemeen inspireren voor zowel ondernemerschap als ondernemerszin.

De verkiezing

Met de verkiezing 'Student-ondernemer van het jaar’ willen UNIZO en de Stichting Onderwijs & Ondernemen studenten in de kijker zetten die hun studies combineren met ondernemerschap. Het aantal studenten dat daadwerkelijk begint te ondernemen tijdens de hogere studies neemt namelijk elk jaar toe. Voor deze gedurfde combinatie is een stevige dosis doorzettingsvermogen en discipline nodig. En dat verdient volgens UNIZO een bloemetje!

Deelnamevoorwaarden

Je bent tussen 18 en 26 jaar en combineert studeren met ondernemen.

Stel je kandidaat

Tot 24 april 2016 konden student-ondernemers zich kandidaat stellen via www.studentondernemervanhetjaar.be.
De winnaar werd bekendgemaakt - live op MNM - tijdens de UNIZO Startersroadshow in Brugge op dinsdag 24 mei 2016.
De ‘student-ondernemer van het jaar’ gaat niet alleen naar huis met de eervolle titel maar ook met een méér dan aantrekkelijk prijzenpakket!

Deze verkiezing werd in 2016 voor het eerst georganiseerd en zal voortaan jaarlijks plaatsvinden.

Winnaar editie 2016

De eerste student-ondernemer van het jaar 2016 is Lothar De Keyne uit Gent. Lothar, laatstejaarsstudent Handelsingenieur aan de UGent, is zaakvoerder van SkiLi en AléGo, 2 servicemodellen voor het huren van skimateriaal en festivalmateriaal. UNIZO koos Lothar omwille van zijn ondernemingszin, creativiteit en de manier waarop hij zijn project aan de vakjury presenteerde. Hij haalde het voor Thomas De Moor van bvba Eventigrate (1ste runner-up), Ali Zamani van mediStitch (2de runner up), Nele Strauwen van Tripel V en Michiel De Backer van Ark Shelter.

Ga naar de projectwebsite

Voor meer info over deze verkiezing, surf naar www.studentondernemervanhetjaar.be