Student-ondernemer van het jaar 2018

Word jij de Student-ondernemer vh jaar 2018?

Met deze verkiezing wil UNIZO student-ondernemers een hart onder de riem steken en studenten in het algemeen inspireren voor zowel ondernemerschap als ondernemerszin.

De verkiezing

Met de verkiezing 'Student-ondernemer van het jaar’ willen UNIZO en de Stichting Onderwijs & Ondernemen studenten in de kijker zetten die hun studies combineren met ondernemerschap. Het aantal studenten dat daadwerkelijk begint te ondernemen tijdens de hogere studies neemt namelijk elk jaar toe. Voor deze gedurfde combinatie is een stevige dosis doorzettingsvermogen en discipline nodig. En dat verdient volgens UNIZO een bloemetje!

Deelnamevoorwaarden

Je bent tussen 18 en 26 jaar en combineert studeren met ondernemen.

Stel je kandidaat

Vanaf 19 maart tot 11 april 2018 kunnen student-ondernemers zich kandidaat stellen via www.studentondernemervanhetjaar.be.
De winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 23 april 2018.
De ‘student-ondernemer van het jaar’ gaat niet alleen naar huis met de eervolle titel, maar ook met een méér dan aantrekkelijk prijzenpakket!

Deze verkiezing werd in 2016 voor het eerst georganiseerd, het is de derde editie.

Winnaar editie 2017

Marie Van den Broeck, zaakvoerster van My Add On werd verkozen tot student-ondernemer van het jaar 2017. Ze wist de jury te overtuigen met de creatieve en innovatieve manier waarop ze voor zichzelf een heel nieuwe markt aanboorde, met zelf ontworpen producten (die ze vervolgens extern laat produceren). Marie Van den Broek studeerde af als Industrieel Ingenieur Ontwerper aan de Universiteit Gent, campus Kortrijk en startte nog tijdens haar studies haar eigen zaak. My Add On pimpt krukken en rolstoelen. Niet alleen om ze mooier te maken, maar ook comfortabeler en handiger in gebruik. Meer info vind je op www.myaddon.be

Ga naar de projectwebsite

Voor meer info over deze verkiezing, surf naar www.studentondernemervanhetjaar.be