Tools voor freelancers

Nacalculator

Bereken na het uitvoeren van een opdracht of je op voorhand ingeschatte kosten overeenstemmen met de werkelijkheid. Zo hou je je inkomstenstroom onder controle.

Doe jouw nacalculatie

Uurtariefberekenaar

Dankzij deze tool kom je gefundeerd tot een goed, onderbouwd tarief. Voer de parameters in en je ziet meteen of je vandaag te weinig, net genoeg of zelfs meer dan genoeg aanrekent?

Bereken jouw tarief

Future Forward scan

Hoe bereid je jouw bedrijf voor op een toekomst waar alles steeds sneller verandert? Hoe Future Forward is jouw bedrijf? Doe de scan en anticipeer nu op de toekomst!

Doe de scan

Legal scan

Zijn je algemene voorwaarden juridisch in orde? Dan kan je jouw juridische documenten en contracten laten nalezen en controleren door een expert via de UNIZO Legal Scan.

Doe de legal scan

Bereken jouw sociale bijdrage

Twee stappen in deze berekeningsmodule van Liantis volstaan om jouw verschuldigde sociale bijdragen te berekenen.

Maak jouw rekening

GDPR

De nieuwe privacyregels zoals vastgelegd in de GDPR hebben een impact op alle ondernemingen. UNIZO ontwikkelde voor freelancers een leidraad in 10 stappen.

Volg de 10 stappen

Prijs in-zicht

Vraag jij voldoende, te weing of misschien zelfs te veel? Een simpele vraag maar daarom nog geen simpel antwoord. Het vinden van een juiste prijs is niet zo eenduidig als het soms lijkt en is vooral ook afhankelijk van verschillende factoren.

Start de tool van Flanders DC

Toolbox 'Business as UNusual'

Waar liggen de opportuniteiten voor jouw onderneming? Deze toolkit helpt je om inzicht te krijgen in je huidige situatie en uit 14 megatrendfiches, die een blik werpen op de invloedrijke lange-termijnontwikkelingen.

Download de toolbox

Meer tools!

UNIZO heeft nog meer tools voor jou in petto...modelbrieven- en contracten, starters in je buurt, bruto vs netto calculator, ondernemingsnummer opzoeken, aanmanings- en incassoservice, vraag een financieel rapport op, enz.

Alle UNIZO tools op een rijtje