Trias steunt ondernemende mensen in het Zuiden

Passie, durf en engagement. Zijn dat eigenschappen waarin u zich herkent? Bent u nieuwsgierig en denkt u ook nog eens globaal? Dan bent u klaar om met Trias de uitdaging aan te gaan. 

Trias steunt ondernemende mensen in het Zuiden. Wat UNIZO doet in Vlaanderen, doet Trias in de ontwikkelingslanden. Of we elkaar dan beconcurreren? Integendeel, we werken samen en proberen van elkaar te leren.

Trias

Voor de belangen van ondernemers

Of ze nu Jef of Juan, Alex, Martha of Sisi heten. Trias wil de zakelijke omgeving van kleine ondernemers in het Zuiden verbeteren. We doen dat door in te zetten op zelfredzaamheid. We werken daarvoor samen met lokale partners, de plaatselijke UNIZO’s zeg maar. Zij verdedigen de belangen van de ondernemers ter plaatse. Ze doen dat door te lobbyen en te netwerken, door opleiding en door in te spelen op plaatselijke mogelijkheden. Maar vooral door ondernemers met elkaar te verbinden en samen te leren. 

Projecten in het Zuiden, met steun van ondernemers van hier

Wat u hiermee te maken heeft? Als ondernemer staat u elke dag met beide voeten in de praktijk. U weet wat ondernemers denken, wat ze voelen en hoe ze naar de wereld kijken. U weet wat het is om voor uw rechten op te komen. U weet wat het betekent om te dromen én te doen. U weet dat een land zonder ondernemers geen toekomst heeft. Samen met UNIZO wil Trias ondernemers in ontwikkelingslanden die toekomst geven. En Trias heeft u nodig om die opdracht te vervullen.

Een stevig partnership

Het loont de moeite om in het Zuiden te investeren. De afgelopen jaren werkte Trias samen met individuele ondernemers, lokale afdelingen en medewerkers van UNIZO om de situatie van kleine ondernemers wereldwijd te verbeteren. Er werden fondsenwervende acties opgezet, uitwisselingen georganiseerd en goede praktijken gedeeld. Omdat we veel van elkaar te leren hebben, verlopen projecten in het Zuiden steeds in tandem met lokale partners.

Contacteer Trias

Wil u meer over Trias weten? Kriebelt het om ‘iets’ te ondernemen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

test