UNIZO Onderwijs & Ondernemen. Samen ondernemingszin stimuleren

Ondernemende mensen dragen bij aan een sterke samenleving. Een ondernemende houding leidt tot het verleggen van grenzen en het creëren van kansen. Dat hebben we nodig in Vlaanderen. De UNIZO Stichting Onderwijs & Ondernemen ontwikkelt projecten en acties binnen onderwijs om leerlingen en studenten te versterken in hun ondernemerstalenten. Maak kennis met UNIZO Onderwijs & Ondernemen.

Onderwijs & Ondernemen. Ze zijn niet tegenstrijdig. Beiden kunnen elkaar versterken. Maar hoe pak je het aan? Hoe kun je als onderwijsinstelling competenties over ondernemerschap bijbrengen? UNIZO helpt secundaire scholen, hogescholen en universiteiten met een aanbod op maat. UNIZO Onderwijs & Ondernemen staat onderwijsinstellingen bij in de skills van het ondernemerschap.

Ondernemers van morgen

UNIZO Onderwijs & Ondernemen stimuleert ondernemerschap in onderwijs en ondersteunt zo de ondernemers van morgen. Een ondernemende houding leidt tot het verleggen van grenzen en het creëren van kansen. Dat hebben we nodig in Vlaanderen. De Stichting Onderwijs & Ondernemen ontwikkelde gerichte programma’s en acties om studenten bewust te maken en te versterken in hun ondernemerstalenten. 

Ondernemerschapsprojecten op maat

UNIZO Onderwijs & Ondernemen biedt ondernemerschapsprojecten alle kans op slagen met een ondersteuning op maat. Dat doen we met een aanbod voor zowel secundair onderwijs als hoger onderwijs.

Een meerwaarde voor elke school

Kom alles te weten over onderwijs en ondernemen op de website van UNIZO Onderwijs & Ondernemen en ontdek hoe Onderwijs & Ondernemen voor elke school een meerwaarde kan zijn.