Zenitor, loopbaanbegeleiding die werkt

Even reflecteren over of stilstaan bij uw carrière, de balans tussen werk en privé, timemanagement en de juiste koers voor uw onderneming of praktijk loont de moeite. Zenitor is de professionele gesprekspartner voor ondernemers en vrije beroepers die op zoek zijn naar een klankbord of sparringpartner. 

Aanbod op maat

U staat gelukkig niet alleen. De coaches van Zenitor hebben de juiste expertise in huis om samen met u aan de slag te gaan. Zenitor bundelt coaching, trainingbemiddeling en advies om samen met u de uitdagingen of vraagstukken waar u mee worstelt doelmatig aan te pakken. De dienstverlening van Unizo en de coachingtrajecten van Zenitor vormen een totaalpakket. Een gezonde ondernemer in een gezonde onderneming is daarbij het uitgangspunt.

Coachingtrajecten

U hebt keuze uit een gevarieerd aanbod van coachingtrajecten (8u) die de Vlaamse Overheid met loopbaancheques voor u betaalt. Zenitor zoekt uit of u voor deze subsidie in aanmerking komt. Wie wil kan zijn coachingtraject naadloos aanvullen met de dienstverlening van Unizo. Een greep uit het aanbod:

  • voorbereiden of opstarten van uw zaak/praktijk
  • coaching in de groeifase van uw onderneming
  • eindeloopbaangesprekken en/of voorbereiding op pensioen
  • een onderneming of praktijk overnemen of overlaten
  • samenwerken in associatie/vennootschap

Vrouwen en ondernemen

In samenwerking met Markant vzw biedt Zenitor een verkenningstraject aan vrouwen die willen reflecteren over het opstarten van een zaak. Deze groepscoaching bestaat uit 4 avonden en wordt op verschillende tijdstippen en in verschillende regio’s in Vlaanderen opgezet.